Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a feleségem? Ma a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a feleségem? Ma a munkahelyemről nagyon korán el tudtam jönni, és gondoltam elmegyek a feleségem elé. Fel is hívtam kérdeztem mikor végez, hova megy utána meg hasonlók. Mondta megy a apehba, az önkormányzathoz valamit elintézni.

Figyelt kérdés
Elmegyek érte, beviszem mondtam. Nem kell menjek csak haza még ott a főnöke nem biztos hogy időben végez, utána meg majd besétál elintézni a dolgokat. Nem mondom odamegyek beviszlek, és időben hazaérünk. Elmentem érte és már nem akart az apehba menni csak haza. Intézzük el a fdolgokat , és hazamegyünk. Az apeh csütörtökön zárva ami furcsa mert a feleségem az ilyenben rém pontos. Utána azon gondolkodtam el, hogy amikor mondtam, hogy Én is megyek onnantól nem akart ügyeket intézni. A másik amiért fel.erült a megcsalás kérdése: Kb 2 hónapja nehezen van szex, mindíg kifogás hol a foga, hol a hasa hol a feje fáj. Meg a punci is kapott valami fertőzést amire gyógyszer kellett, amikor azért kérdéseim lettek. De ezek így a mai nappal együtt nagyon aggasztóak. Szerintetek mit tegyek?
2016. szept. 22. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben biztosan rákérdeznék a dolgokra,pláne ha látom is hogy máshogy viselkedik mint eddig.Az,hogy lezárja a telefonját amit eddig nem tett nos már az gyanús.Valószínűleg nem akarja hogy megláss valamit.Le kellene buktatnod és egy kicsit kutakodni utána.Nem szép dolog de biztosra így mehetsz. 35/N
2016. okt. 3. 13:32
 22/70 kendrazoltan ***** válasza:
85%

ja és egyik előző kérdésedre a válasz:

Hogy mit kaphat meg mástól, amit tőled nem? Az újdonság élményét. Ez az egyetlen dolog, amit az egész világon kizárólag te nem adhatsz meg neki, viszont bárki más igen. Azokról a körökről beszélek, amit először a cápa is megtesz a kiszemelt áldozata körül...néha-néha belecsíp egyet, belekóstol, milyen a húsa, a vére....aztán jön a lakoma...és ennek a lakomában sajnos kizárólag te leszel az, akinek nem jut falat az asztalról...te dönthetsz, hogy éhező gyomorral végignézed, ahogy zabálnak, majd ráugrasz a koncra, amit hagynak neked (mert pontosan ezt csinálja az, aki marad a párja mellett és kivár--> mint említettem, egészen más az, ha otthagyod, de nem kezdesz új kapcsolatba, hátha megjön az esze...az más, úgy megmarad a tartásod), vagy felállsz az asztaltól és azt mondod: b@sszátok meg! egy dolog lebegjen a szemed előtt: MÉLTÓSÁG --> ha az oda, semmid nem marad, érted? semmid...

2016. okt. 3. 13:37
 23/70 Lassmich Ruhe ***** válasza:
68%

Hmm.. máshogy viselkedik, leszokott a sexről, jobban kiöltözik reggelente mint korábban, hazajön és rögtön zuhany, meló után programok amik veled már nem is fontosak, egyszerre csak lekódolt telefon ami addig nem volt gond, hááát apám, Téged sajnos megcsalnak. Lehet, hogy a sexig nem ment el a dolog, lehet, hogy csak egy érzelmi agyviharba keveredett valamelyik kollégájával, de a figyelme más férfira (vagy nőre) irányul, ez fix.

Én nem buktatnám le magam a helyedben fél úton, hogy nem vagyok palimadár, hanem tudván a lényeget, megpróbálnék kézzel fogható bizonyítékot keresni. Keylogger az otthoni számítógépen, vagy váratlan megjelenések a mindennapokban, ilyesmik. Ez csak intelligencia kérdése, meg hogy meddig vagy hajlandó elmenni. Ha tudod hogy mikor van mensi, ahhoz is érdemes összenézni a kiöltözéseket, a munkaidőn túli "ügyintézéseket", néha csak úgy humorból ellenőrizheted a levetett bugyit, stbstb. Nem tudom pl, a telefonja hogy van beállítva, lehet hogy olyan megosztásotok van, hogy ellenőrizheted rajta a tartózkodási helyet. Vagy ha eddig így volt, most meg ez le van tiltva, akkor ugye megint kilóg a lóláb..

Valószínű, hogy ha nap közben azért telefonál, hogy mit csinálsz, merre vagy, mikorra érsz haza, már akkor is csak azért hív, hogy egy akár pár perces kis privát találkát intézzen.

Ha kolléga a delikvens, akkor azért nehezebb dolgod lesz egy kicsit, de semmi sem lehetetlen. Nagyon sajnálom a történteket, de kitartás. Keménység és kevélység!

2016. okt. 3. 14:21
 24/70 A kérdező kommentje:
Ennek a végére kell járnom. Sajnos nem tudok úgy dolgozni, hogy ez a bizonytalanság ott az életemben. Ha bebizonyosodik, hogy félremegy, akkor nincs mit tenni. Ha nem akkor csak az, hogy hülye paranoiás voltam. De a bizonytalanságot nem bírom. Inkább legyen egyedül az ember, és tudja mire számítson, mint agyaljon hónapokig és tönkretegyen akár ok nélkül egy házasságot. Úgyhogy szabadság, és meglátom mi lesz.
2016. okt. 3. 21:40
 25/70 A kérdező kommentje:
Különben szarul érzem Magam, mert nem vagyok az a leskelődő ellenőrizgető ember. Most azért kíváncsi vagyok érdemes-e a bizalmamra?
2016. okt. 3. 21:43
 26/70 anonim válasza:
74%

Szia!

Ha van rá mód akkor egy kicsit nézz a telefonjába mert ha nem lesz a kezedben bizonyíték akkor mindent tagadni fog és még te leszel a bolond!

Facebook vagy email esetleg hívások és sms ek.

Sajnos tapasztalat, de van pár "hülye" aki benne hagyja az ilyen üzeneteket.

2016. okt. 4. 10:57
 27/70 anonim ***** válasza:
17%
Szeretnék hozzászólni, de semmi utalást nem találtam arra, hogy mennyi idősek vagytok, mennyi ideje vagytok házasok, és hogy van -e gyerek ? Ezek szerintem fontos adatok lennének , mert befolyásolhatják az okokat.
2016. okt. 4. 17:40
 28/70 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...A leírásod alapján szerintem 100% az esélye annak,hogy tényleg megcsal a nejed...Nyugodtan szoktathatod magad a gondolathoz...
2016. okt. 4. 17:48
 29/70 A kérdező kommentje:
30 éves leszek, a feleségem 26 éves. Gyerekünk nincs.
2016. okt. 5. 15:03
 30/70 anonim ***** válasza:
100%

Nőként kérdeztem az adatokat, köszönöm hogy megadtad.

Sajnálom, de tényleg valószínű a megcsalás. Ha "öreg " házasok lennétek, vagy lenne gyerek, akkor úgy érzem nem kellene félni komoly kapcsolattól, de így fiatalon, gyerek nélkűl, bizony könnyebben tud kilépni a házasságból, bátrabban vállal be kalandokat. Sajnálom, de szerintem is baj van.

2016. okt. 5. 16:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!