Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a feleségem? Ma a munkahelyemről nagyon korán el tudtam jönni, és gondoltam elmegyek a feleségem elé. Fel is hívtam kérdeztem mikor végez, hova megy utána meg hasonlók. Mondta megy a apehba, az önkormányzathoz valamit elintézni.
Kérdezz rá. De ne úgy hogy: "megcsalsz?"
Hanem inkább:
"Olyan furcsán viselkedsz, valami baj van? Ha bármi van jobb előbb beszélni róla, mint később. Olyan érzésem van a vislekedéseből ítélve mintha már nem szeretnél. Ha találtál mást, inkább mond meg mint később legyen probléma."
Úgy néz ki, valami nem okés nála. Ha tényleg másik pasija van és kicsit használja a fejét leeshetett neki is, hogy benned összeállt a kép.
Várj kicsit, add meg neki a lehetőséget, hogy végre őszinte legyen veled, közben gondolkodj el rajta, hogy mi lenne akkor, ha bebizonyosodna, hogy tényleg megcsal.
Mire a megbeszélésig juttok, már higgad leszel.
Túl sok gyanús jel,de szerintem ne terítsd ki a kártyáidat túl hamar,mert ha nem akar válni és nem tervez komoly dolgot a másik pasival,akkor letagadja a gyanúsítgatást és még te fogod magad rosszul érezni,hogy rosszat feltételezték róla.
Először legyen bizonyítékod,aztán lépj csak.
Sokszor az őszinte beszélgetés sem jön be,mert ha jó színésznő a feleséged,akkor csak sokkal óvatosabb lesz a jövőben.
Ez érdekes, én nő vagyok és a páromtól kaptam el egy nemi betegséget, amikor pedig rákérdeztem, hogy ez hogyan lehet, fura volt a reakciója. Elhagytam, bár más gondok is voltak köztünk.
Aztán, szépen lassan eszembe jutottak dolgok, amik akkor nem tűntek gyanúsnak, amikor együtt voltunk, de utólag már látom, figyelnem kellett volna a jelekre. Pl. folyton írogatott valakinek a telefonján, mindig lett egy-két új ismerőse, érdekes módon csak fiatal lányok.
Nehéz dolog ez, ha gyanakszol, akkor az a baj, ha nem, akkor mint az én esetemben is, könnyen kiderülhet, hogy túl naiv voltál...
35/N
En csak a nemi betegseg reszehez akartam annyit hozzafuzni h vannak nem szexualisan terjedo nemi betegsegek is ergo nemi betegseg nem egyenlo azzal h megcsal.
Nekem innen ugy tunik h vagy baromira el van cseszve a hazassagotokban vagy tetszik neki valaki a munkahelyen es kezdeti stadiumban van a dolog. Te ismered a feleseged Te tudod h mennyit bir ki a hazassagod, van amelyik tuleli van amelyik nem. A turelmen sok mulik.
Ismerek olyan part ahol a ferj elobb tudta h a felesege szerelmes valakibe mit o maga, megis a pasi turelmesen kivarta amig vegeter a Nagy langolas mikozben a felesege ugyan fizikalisan nem csalta meg de lelkileg Es szexualisan eltavolodott a haveromtol.
Ott volt egy nemi betegseg ami valojaban tok psziches volt, 3 nogyogyasz vizsgalta Es csak az jott ki h felborult a PH-ja, a partarepias tanacsado Meg Azt mondta nekik h a felesege szervezete Igy vedekezik a ferjevel valo szextol tudatalatt.
A lenyeg h a baratom imadja a feleseget, de szabalyosan balvanyozza (irigykedunk is a haverokkal rendesen) es kivarta az egeszet. Beszeltek oszinten a csaj bevallotta h o most halalosan szerelmes a kollegajaba aztan eljott onnan es masfel ev mulva minden rendbejott koztuk de ehhez kellett a spanom kitartasa. Szoval van ilyen is nyilvan ez csak akkor opcio ha igazan szereted a feleseged.
Egyebkent azota sem beszelnek rola, mi a haverokkal neha megemlitjuk de mar nalunk sem tema igazan. Rajtuk keresztul tapasztaltam meg hogy Igy is lehet kezelni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!