Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? (megcsalás, család elfordulás)
A lényeg, hogy volt egy párom, akivel 6 évig voltam együtt (most 20/N, ő 22/F).
Kiderült, hogy megcsalt a húgomnal (aki 15/F).
Mikor Kiderült, azt se tudtam mivan. A házamból kidobtam a barátom(apám halála után megörököltem egy házat)
A testvéremmel pedig nem tartom a kapcsolatot, viszont anyám napi szinten hívogat, hogy mit képzelek magamról, ő a húgom marad akkor is ha nem tetszik..elvileg csak ki akarta deríteni, mennyire hűséges, és ha nem vele mással csalt volna meg..ez egyszerűen nem mentség. Anyám se ért meg, még engem szíd.. Van egy jó barátom Londonban akivel már 5 éve napi szinten beszélünk Facebookon, mert régen volt osztálytársam volt, és azóta barátok vagyunk. A lényeg, hogy felajánlotta lakhatnék nála(fizetném a rezsi rám eső részét), az itteni házat eladhatnám, jó munkát is találna nekem, vagy én magamnak. (Mindig is külföldön akartam élni, csak félek elvesznék ott.) Anya persze ezt "megtiltotta" mint ha lenne beleszólása. De nem tudom...ez olyan mint ha csak a problémák elől menekűlnék. A húgomnak sose tudnék megbocsátani. De persze a volt páromnak se. Értem én, hogy fontos a családi összetartás, de van egy bizonyos határ..nem tudom mit csináljak, mi lenne a helyes.
"De azért ne emeljünk már magasba és ajnározzunk egy 15 éves kis rib-ancot."
Szerinted azt tettem? Dicsertem egy szoval is? Nyilvan hibazott, ez nem kerdes, a hibainak a valodi sulya az erdekes.
"Az ilyenek nem változnak, megsúgom."
Dehogynem, rengeteget. Amit ma 15 evesen gondol az egy ev mulva mar egyaltalan nem lesz ervenyes. 5 ev mulva meg plane nem. Es ez igy normalis.
"15 évesen már nem teljesen gyerek ám. "
Valoban, de nem is felnott.
"Egy 15 éves képes felelős döntéseket hozni"
Dehogy. Jogilag sem es a valosagban sem. Nem veletlenul 18 ev a nagykorusag hatara. Egy 15 eves kozelebb van a gyermekkorusaghoz mint a nagykorusaghoz.
Es akkor itt most arra biztatjatok a testveret, hogy szakitsa meg vele a kapcsolatot orokre.
Az a szomoru hogy ezt arányos reakcionak erzitek.
nem azért,de most tapsolja meg a hugicát, hogy kösz hogy bebizonyítottad, hogy a párom egy féreg? 15 évesen egy gyerek már nem hülye, tudja mi jó és mi rossz. Nagyon jól tudja hogy ölni rossz és társai. pláne azt hogy tesó pasijával nem fekszünk le... Tény nem kell örökké utálni,de hagyni kell a haragot egyelőre leülepedni.Addig jobb ha nem beszélnek mert csak vita lenne belőle, majd ha lenyugodtak a kedélyek akkor érdemes. Amúgy elég lett volna egy csókra elcsábítani, ha a hugi bizonyítani akarta volna milyen szemét a pasi vagy a vetkőzésig eljutni aztán szólni a tesónak,de neeem ő végig csinálta, micsoda áldozat tőle :D
És nem elmondta a hugi mi történt, hanem kiderült!!, szóval az én szememben nem sokat érne ezek után.
"azért,de most tapsolja meg a hugicát, hogy kösz hogy bebizonyítottad, hogy a párom egy féreg?"
Ezt speciel nem mondtam, de ami tortent az egyaltalan nem akkora tragedia. A fickorol idoben kiderult hogy milyen, a kerdezo megszabadult tole, es ha nem is a hugicanak, de a sorsnak mindenkeppen megkoszonheti. Sokkal jobb igy, mintha mondjuk 30 evesen, 3 gyerekkel tortent volna az hogy a kedves barat, akkori ferj megtöcsköli a bébiszittert vagy a szomszed csajt. Tudom hogy ezt 20 evesen nem igy latja az ember, de attol meg ez a kisebbik rossz.
"Nagyon jól tudja hogy ölni rossz és társai."
Nade nem olt, hagyjuk mar a tulzasokat. Amugy meg ha ölt volna, akkor sem kapott volna annyit erte mintha mar felnott lenne, a jogban nem veletlenul van gyermekkoru, fiatalkoru es nagykoru megkulonboztetve.
"Aki 15 évesen nem az, az később sem lesz"
Ez egyreszt ostobasag, masreszt irrelevans.
A hazat en se adnam el semmikepp.A hugommal,pasival megszakitanam a kapcsolatot,es kimennek kulfoldre ha a helyedben lennek.
Szia.
48/no
jóó de hugi miért nem elégedett meg egy csókkal? miért ment el a végsőkig? Miért nem maga árulta el, miért csak kiderült...
Szóval hugica csak nem bír magával, egyelőre jegelném a családdal a kapcsolatot.
Mint említettem, a kérdező nem 15, hanem 14 évesen tette szét ennek a díszpintynek a lábát. Anyuci meg végignézi, ahogy a gyerekeit végigrontja egy kan.
Ha már hibás kell, akkor az egyértelműen a pedofil kis bunkó, meg a drága mama, aki még anyának sem nevezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!