Ti falaznátok vagy igazolnátok alibit a szüleiteknek ha valamelyik csalná a másikat?
Egy haverom akivel több mint 20 ( ovodás korunk óta ) ève nagyon jó barátok vagyunk mesèlte hogy az anyja csalja az apját, más fèrfiakkal fekszik le, ő meg falaz neki, vagy alibit biztosít ( elmennek együtt otthonról aztán valahol elválnak ès mennek a saját dolgukra, haverom ahova èppen kedve van, az anyja meg valakivel lefeküdni )
Haverom aztmondta hogy az anyjának nagyobb az "ètvágya" mint amit az apja ki tud elègíteni ès hogy ezt nembánja, megèrti az anyja problèmáját is, mert amúgy nagyon szeretik egymást a szüleik, sosem veszekednek meg ilyenek.
nem. ha meg akarja csalni,csalja. de ne az én segítségemmel.
amúgy meg egy jó házasságban ezt meg kéne tudni beszélni,hogyha nem azonos a két fél 'étvágya' akkor mi legyen. nem szó nélkül félremenni mindenféle férfival.. vinni haza a betegségeket stb. a szememben az ilyen nem ember. nem falaznék neki, oldja meg.
Hát...
Hogy is mondjam...
A haverod akkor is ott lesz, ha emiatt az anyujának szerlemi bánata lesz, ne adj Isten, terhes lesz és elveteti, vagy megcsalja őt a szeretője, vagy akármi.. Ergó, ez akármilyen következményekkel járhat..
Ma még mosolygós falazás..
Holnap a könnyek és a válás..
Majd a kisemmizés..
Fel van erre készülve?
a barátod felnött legyen már anyi esze hogy kimarad az ilyen dolgokból
nyilván az ő párkapcsolataiba se folynak bele a szülei ő mégis mért komplikálja a dolgokat felnött fejel
Nem szólnék bele.
De azért nem mindegy hogy valaki szeretők tart vagy pedig minden este mással bújik ágyba...
Ha a megcsalás (=új pár) lehetőséget adna anyámnak arra, hogy végre elválhasson és elköltözhessen az alkoholista apámtól, akkor igen, falaznék.
Apám esetében nem tudom, szerintem nem érdekelne hogy kivel mit csinál, amíg nem viszi haza a nőt (és dobja ki anyámat a nő miatt).
De erre mindkét esetben nagyon minimális esély van, a szüleim idősek már és kb. 30 éve élnek egy hihetetlenül szar házasságban, aminek anyagi okokból nem vetettek véget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!