Ti kiakadnátok ilyenen? Szóvá tennétek a szüleiteknek?
Figyelt kérdés
Annak idején, amikor a testvérem lediplomázott kapott 70ezer forintot, én nekem pedig nem adtak semmit csak mondták, hogy gratulálnak, örülnek neki. Egy ideig úgy voltam vele, hogy majd később, de most már látom, hogy nem "készülnek" ilyennel( én se hoztam fel persze). Persze nem kötelező nekik adni erre, de ilyen helyzetben nem akadnátok ki?2016. júl. 3. 00:07
1/30 anonim válasza:
Nálam minden ballagáson így van, a nővérem kapott mindent én nem! De nem hozom fel mert amúgy is kapok tőlük mindig egy kis apróságot. Szerintem említsd meg nekik hogy bánt, hátha :)
2/30 anonim válasza:
De, én kiakadnék. Mikor a tesóm érettségizett előrehozottat akkor mindenki (nagyszülők, nagybátyj, nagynéni stb.) el volt ájulva és mindenféle jutalmat kapott. Most, amikor én tettem meg ugyanezt, senki nem foglalkozott vele. Jó, persze tesóm meg épp most érettségizett (végzett), úgyhogy az megint elvonta a figyelmet, de azért jól esett volna ha megemlítik. Szóval kíváncsi leszek arra is, hogy én is megkapom -e azt a pénzmennyiséget is amit ő kapott 18. szülinapra és ballagásra. :)
3/30 anonim válasza:
kaszabold le őket... nem lesz több baj... nekem bevált
4/30 anonim válasza:
Nekem rosszul esne, de a beke hive vagyok, kb 100, h nem tennem szova.
5/30 A kérdező kommentje:
Ő annak idején ezt készpénzbe kaptam, és ki volt mondva hogy erre....
2016. júl. 3. 00:24
6/30 anonim válasza:
nem lehet, hogy most rosszabbul áll a családi költségvetés?
7/30 A kérdező kommentje:
Én nem tudok róla, hogy most nagyon máshogy állna, illetve nem volt mostanában nagyobb kiadása.
2016. júl. 3. 00:45
8/30 anonim válasza:
Ez kivételezés. Kb. mintha az egyik gyereket jobban szeretnék, többet érne, mint a másik.
9/30 anonim válasza:
És mi a pö..csöm öccsét kezdenél sz..ros 70 ezerrel? Ezeregy oka lehet, hogy nem kaptál, de amúgy csodálom a garasoskodásodat, hogy így megjegyezted mennyit kapott évekkel ezelőtt. Nálunk is a családban nyilván megy a kapott pénzt szülinapra meg érettségire meg ballagásra meg mit tudom én mire, de hidd el, fingom sincs, hogy a testvéreim vagy én mennyit kaptam mire mikor.
10/30 anonim válasza:
De egyébként ha ennyit rágódsz rajta, akkor nyugodtan tedd szóvá. Semmi hátrányod nem származik belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!