Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek anyám valakivel?...

Szerintetek anyám valakivel? (TÖBBI LENT)

Figyelt kérdés
Sajnos a szüleim között mostanság eléggé megrendült a jó kapcsolat. Aztán ma, ahogy anya megkért, hogy fotózzak le neki valamit, tényleg véletlen megnyílt a galéria és ott láttam, ahogy anyuról van egy melltartós kép. Szerintetek lehet, hogy valakinek küldözi magáról? Mert nagyon ez az érzésem. De megkérdezni nem merem, apámnak sem merem elmondani, sőt senkinek.

2016. aug. 6. 20:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%

Hány éves vagy?

Ha úgy érzed, hogy az egyik szülőd csalja a másikat, valószínűleg úgy is van. De ezt nem kell kézpénznek venni. Kérdezz rá anyukádnál a képre, ez azért nem annyira egyértelmű jel. De ha viszonya van, valószínűleg tagadni fogja.

Én ennél egyértelműbbet találtam, hasonlóan félrenyomással. De azt már évek óta éreztem, onnantól pedig már nyilvánvaló volt.

2016. aug. 6. 20:08
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Én is találtam már anyám mobiljában fehérneműs képeket róla, de nem más férfinak küldözgette őket, csak szórakozásból csinálta.
2016. aug. 6. 20:12
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

Lehetséges, de nem biztos, ha találsz más gyanús jelet is, akkor elképzelhető.

De ha csalja is apukádat.. háát nem tudom én mit tennék. :D

Tulajdonképpen a szülők dolga, de talán beszélhetnél vele.

Nem tudom. :/

2016. aug. 6. 20:25
 4/14 anonim ***** válasza:
11%
nincs hozá semmi közöd
2016. aug. 6. 20:41
 5/14 anonim ***** válasza:
30%
érdekes, nekem miért nem nyílik meg véletlenül semmi?
2016. aug. 6. 20:46
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
#4 mi az h semmi köze nincs? Az anyjáról, és apjáról van szó. Még az ő életét is befolyásolhatja ha emiatt mennek szét.
2016. aug. 6. 21:02
 7/14 anonim ***** válasza:
58%
Csak a 4-esre ne hallgass... a teljes magánéletükhöz (mármint a szülők magánéletéhez) valóban sincs semmi köze, de ha pl. az egyik szülőnek szeretője van, akkor igen is van köze hozzá, mivel ebből előbb utóbb válás lesz, aztán innentől már mindenki tudja, hogyan fogja ez a "kicsi" dolog befolyásolni az életét a kérdezőnek...
2016. aug. 6. 21:02
 8/14 anonim válasza:
1%
jol teszi ha van valakije, bisztos apad nem ad meg neki ami kel az agyba
2016. aug. 6. 21:14
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Beszéld meg ezt anyukáddal, apukádnak NE szólj, főleg nem amíg nem tudod biztosan!
2016. aug. 6. 21:22
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

Egy ismerősöm mondta, hogy sokat hízott, ezért csinált magáról egy meztelen képet, és amikor csokit akar enni, akkor megnézi a képet és nem eszik.

Tégy úgy, mintha nem láttad volna.

2016. aug. 6. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!