Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi tévő legyek? (megcsalás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? (megcsalás, család elfordulás)

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy volt egy párom, akivel 6 évig voltam együtt (most 20/N, ő 22/F).

Kiderült, hogy megcsalt a húgomnal (aki 15/F).

Mikor Kiderült, azt se tudtam mivan. A házamból kidobtam a barátom(apám halála után megörököltem egy házat)

A testvéremmel pedig nem tartom a kapcsolatot, viszont anyám napi szinten hívogat, hogy mit képzelek magamról, ő a húgom marad akkor is ha nem tetszik..elvileg csak ki akarta deríteni, mennyire hűséges, és ha nem vele mással csalt volna meg..ez egyszerűen nem mentség. Anyám se ért meg, még engem szíd.. Van egy jó barátom Londonban akivel már 5 éve napi szinten beszélünk Facebookon, mert régen volt osztálytársam volt, és azóta barátok vagyunk. A lényeg, hogy felajánlotta lakhatnék nála(fizetném a rezsi rám eső részét), az itteni házat eladhatnám, jó munkát is találna nekem, vagy én magamnak. (Mindig is külföldön akartam élni, csak félek elvesznék ott.) Anya persze ezt "megtiltotta" mint ha lenne beleszólása. De nem tudom...ez olyan mint ha csak a problémák elől menekűlnék. A húgomnak sose tudnék megbocsátani. De persze a volt páromnak se. Értem én, hogy fontos a családi összetartás, de van egy bizonyos határ..nem tudom mit csináljak, mi lenne a helyes.

2016. szept. 15. 15:19
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
7%

Igaza van edesanyadnak, a testvered megiscsak a testvered.

A fiuk jonnek mennek, de a csalad az csalad marad mindig.

Te tenyleg azt gondolod hogy a hugod egyedul a hibas? nyilvan nem szep dolog amit csinalt, de nem a ferjed volt hanem a baratod, aki sokkal inkabb hunyo ebben a sztoriban, es akarhogy is nezzuk: egy jol mukodo kapcsolatban nem fordul elo megcsalas, ugyhogy te is hibas vagy valamennyire.

Bekulj ki a hugoddal, lepj tul a tortenteken, ugysem tudod visszacsinalni.

2016. szept. 15. 15:51
 12/29 anonim ***** válasza:
17%

"menj, egyrészt sokkal jobb is lesz az életed, másrészt megszabadulsz ettől a fantasztikus családtól"

- meg az öröklött háztól/házrésztől is megszabadíthat egy férfi, akivel "már 5 éve napi szinten beszélsz Facebookon"...

2016. szept. 15. 15:55
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
én se állnék szóba vele egy ideig, már azért kimennék hogy kiszellőztessem a fejem. Íratlan szabály hogy tesó/haver párjával nem kezdünk ki még akkor sem ha már szakítottak(főleg testvér esetében).és ez a akkor mással csalt volna meg- szöveg egy nagy baromság, most akkor dobj egy hátast hogy vele tette és nem mással?, azon kívül apárod is bööe mert 22 éves létére lefeküdt egy 15 évessel, ezért akár le is lehetne csukatni.Házat eladni tényleg hülyeség ha kis időre mész ki.
2016. szept. 15. 16:01
 14/29 anonim ***** válasza:
97%
Menj!De a házat ne add el,mert itt(én is itt élek Angliában)sosem fogsz venni,max hitelre,de ahhoz jócskán le kell tenni pár dolgot az angol asztalra.Add ki hosszútávra,semmiképp ne add el,mert ha külföld nem jön be hová mégy utána?Könyörögsz a díszes családnak,akiket utálsz,hogy fogadjanak be?
2016. szept. 15. 16:03
 15/29 anonim ***** válasza:
91%

12# pont ezt akartam írni... Történt, ami történt, azt nagyvalószinüseggel kihevered, de a házat Ne add el semmiképp, attól még kimehetsz Angliába vagy bárhova dolgozni élni... Ha nem jön be a kint lét ...van hova visszajönnöd! De ha eladod nem lesz nagy kényszered dolgozni...pikk pakk a valagára lehet verni pár milliócskának főleg ha egy haver segít benne.

Nagyon egyszerű a képlet, mond meg a haverodnak, hogy mész, de csak ha segít munkát keresni, pár százezret lakhatásra össze kellene gyűjtened még itthon, és addig albinak kiadhatod !

2016. szept. 15. 16:08
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj ki, talán ott boldog leszel, de a házat szerintem se add el, hogy legyen hova visszajönnöd, ha kint mégsem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd.

A családodról csak annyit, hogy anyádnak se vedd fel a telefont, nem érdemes.

2016. szept. 15. 16:30
 17/29 anonim ***** válasza:
90%
Menj ki, ha odahúz a szíved. Ezek után nekem sem lenne a testvérem. Egy ribi. Ilyet testvér nem csinál. Anyád helyében agyonvertem volna. Nem azért mert pasizott, hanem mert rbanckodott. Ráadásul a testvére párjéval. 15 évesen! Gratulálok anyádnak, hogy ezt támogatja. Persze a pasira sem lennék többet kíváncsi. Felejtsd el ezt a társaságot.
2016. szept. 15. 17:32
 18/29 anonim ***** válasza:
17%

"Egy ribi. Ilyet testvér nem csinál. Anyád helyében agyonvertem volna."

Ja persze, vegezzuk ki azonnal. Kovezzuk meg! Szamomra hihetetlen mennyire gyulolkodo emberek jarnak erre.

Hallo, egy 15 eves nagykamaszrol beszelunk. Ti mindent szuperul csinaltatok 15 eves korotokban, minden cselekedetnek fel tudtatok merni a kovetkezmenyeit, mindig jol dontottetek?

Biztos vagyok benne hogy nem.

Ebben az egesz sztoriban a testver a legkevesbe hunyo a kerdezot is beleertve.

Persze nyomjatok a nullat nyugodtan, mert akit megcsalnak az automatikusan hibatlan es tokeletes lehet....

Latszik hogy a kerdezo is gyerek meg fejben, a buszkesege miatt felrugna az eletet, a csaladjat, a vagyonat, es menekulne mint egy ovis aki ki akar szaladni a vilagbol mert meghuztak a copfjat.

Nyomjatok a nullat nyugodtan, aztan menjetek kovezni, mint a kozepkorban.

2016. szept. 16. 06:49
 19/29 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó jó nagy erlölcsi nulla vagy ha ezt a kis tinirbancot véded.. Attól még hogy te végigkrválkodtad a kamasz éveid attól még másoknak lehetett tartása ebben a korban. Testvér párjával való hetyegésre pedig nem mentség a fiatal kor. Nincs rá mentség, kész és pont. Ilyen családért pedig egyáltalán nem kár.
2016. szept. 16. 10:12
 20/29 anonim ***** válasza:
18 - as, nem vagyok gyűlölködő egyáltalán, sőt... De azért ne emeljünk már magasba és ajnározzunk egy 15 éves kis rib-ancot. Az ilyenek nem változnak, megsúgom. 15 évesen már nem teljesen gyerek ám. Én akkor már együtt jártam a férjemmel, akivel azóta családosok vagyunk. Egy 15 éves képes felelős döntéseket hozni, de még ha éretlen, meggondolatlan csitri is, azt hiszem a könnyűvérűség súlyát már felfogja. Én elsüllyednék szégyenemben ha a lányom ilyet csinálna. ráadásul a saját testvérét készíti ki... Tudatosan. Gondolom te is hasonló vérmérsékletű és "jó" szándékú lehetsz. Normális ember az ilyet nem tudja elnézni.
2016. szept. 16. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!