Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi tévő legyek? (megcsalás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? (megcsalás, család elfordulás)

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy volt egy párom, akivel 6 évig voltam együtt (most 20/N, ő 22/F).

Kiderült, hogy megcsalt a húgomnal (aki 15/F).

Mikor Kiderült, azt se tudtam mivan. A házamból kidobtam a barátom(apám halála után megörököltem egy házat)

A testvéremmel pedig nem tartom a kapcsolatot, viszont anyám napi szinten hívogat, hogy mit képzelek magamról, ő a húgom marad akkor is ha nem tetszik..elvileg csak ki akarta deríteni, mennyire hűséges, és ha nem vele mással csalt volna meg..ez egyszerűen nem mentség. Anyám se ért meg, még engem szíd.. Van egy jó barátom Londonban akivel már 5 éve napi szinten beszélünk Facebookon, mert régen volt osztálytársam volt, és azóta barátok vagyunk. A lényeg, hogy felajánlotta lakhatnék nála(fizetném a rezsi rám eső részét), az itteni házat eladhatnám, jó munkát is találna nekem, vagy én magamnak. (Mindig is külföldön akartam élni, csak félek elvesznék ott.) Anya persze ezt "megtiltotta" mint ha lenne beleszólása. De nem tudom...ez olyan mint ha csak a problémák elől menekűlnék. A húgomnak sose tudnék megbocsátani. De persze a volt páromnak se. Értem én, hogy fontos a családi összetartás, de van egy bizonyos határ..nem tudom mit csináljak, mi lenne a helyes.

2016. szept. 15. 15:19
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
7%
apám halála után megörököltem egy házat - a húgod nem örökös? anyának nincs haszonélvezeti joga?
2016. szept. 15. 15:27
 2/29 A kérdező kommentje:
Húgom más apától van, anyám meg Sosem azerette azt a házat. Máshol laknak.
2016. szept. 15. 15:29
 3/29 anonim ***** válasza:
23%
Ez jogi kérdés, nem szeretem-nem szeretem!
2016. szept. 15. 15:33
 4/29 anonim ***** válasza:
70%

Ez nem így van. A ház közös tulajdon volt, vagy csak egyedül az apukádé?

Ha egyedül az övé volt, akkor értelemszerűen az a tiéd.

Azonban ha közös, akkor a fél rész anyukádé, és annak a fél résznek a fele pedig a hugodé lesz, miután anyud meghal.

A tesód nem érdemel semmilyen bocsánatot, nagy hibát követett el. Undorító!

2016. szept. 15. 15:35
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Haxat eladni butasag

Hugod budos ribizli volt baratod szemet

6/29 anonim ***** válasza:
100%
Menj, jobb élet vár rád. A családod nem érdemel meg téged, nem tisztelnek. Majd a távolság megszépíti a kapcsolatotokat. 15 éves lefekszik egy 22 évessel, akárcsak tesztként is.. Ehhez jót nem tudnék hozzáfűzni, így a véleményemet inkább magamban tartom.
 7/29 anonim ***** válasza:
75%
Aki 15 évesen szexel, az ribi. Nem érdemes még köszönni sem neki.
2016. szept. 15. 15:38
 8/29 anonim ***** válasza:
89%

A kérdező 14 éves kora óta van ezzel a manussal. Valószínűleg pedofil a drága és a kérdező már túl öreg neki, kellett a friss hús.

Anyád pedig egy nem normális, hogy ezt megengedte. De gondolom ő is ilyen. Ez az egész undorító.

2016. szept. 15. 15:46
 9/29 anonim ***** válasza:
80%

"Kiderült, hogy megcsalt a húgomnal (aki 15/F)"

A húgod, aki 15 éves fiú?

2016. szept. 15. 15:48
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menj, egyrészt sokkal jobb is lesz az életed, másrészt megszabadulsz ettől a fantasztikus családtól. "A testvéremmel pedig nem tartom a kapcsolatot, viszont anyám napi szinten hívogat, hogy mit képzelek magamról, ő a húgom marad akkor is ha nem tetszik." - Erre csak annyit válaszolnék, hogy igen, a húgom marad, de sehol sincs törvénybe foglalva, hogy muszáj vele szóbaállnom. És ennyi. A helyedben költözés után meg sem adnám nekik az új telefonszámom.
2016. szept. 15. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!