Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom hogy jó katrgória-e...

Nem tudom hogy jó katrgória-e de. A kérdés: ELMONDJAM!?

Figyelt kérdés

anya és apa 26 éve házasok..anya szép, tiszta, becsületes, 30 éve dolgozik. (Szerintem a tökéletes feleség)

Apám szerint nem..mivel csalja..eddig nem akartam elhinni és nem is foglalkoztam vele amikor régebben mondták. De ma a facebookját láttam (nem jelentkezett ki) és ott beszélt egy nővel akit ismer az egész család mellékesen..hogy neki kell az a nő (akivel beszélt) mikor taliznak nem bír várni stb. A sírás kerülgetett amikor megláttam de anyának nem szóltam mivel nagyon sajnálom a szülei meghaltak 3 testvére is, még él 2 él de messze vannak én már nagy korú vagyok lassan költöznöm kellene a tesóm külön él a csaladjával úgy 60 km-re..

Egyszóval meg akarom kímélni anyát a csalódástól/magánytól..

de azt sem akarom hogy hazugságban éljen.

Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve

2016. jún. 8. 23:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%
Beszélj az apáddal, és nyisd ki az ajtót neki,hogy mehet élni a nõvel.Tudod, általában,ahogyan jellemezted az anyudat, az ilyen feleségek és anyák "mind igy járnak".Talán az anyud is fog találni magának valakit,akivel végre boldog lesz.Igy lenne a helyes!
2016. jún. 9. 00:04
 2/18 anonim ***** válasza:
17%
Elég bunkóság ha valakinek a magánéletében vájkálsz a facebook-on.
2016. jún. 9. 00:09
 3/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Apa ezen már úgysem fog változtatni (ezelőtt 6 évvel már mondták nekem hogy látták apát imitt amott egy ismeretlen nővel szóval nem ez az egy van neki)

És nem hiszem hogy rátudnám venni hogy valja be..mert akkor már megtette volna, elvált volna ennyi idő alatt.

Nagyon féltem és sajnálom anyát hogy ezek után már nem fogják érdekelni a kapcsolatok

2016. jún. 9. 00:10
 4/18 anonim ***** válasza:
81%
Mivel irtad hogy mar korabban is mondtak hogy csalja anyudat ezert valoszoszinu nek fog meglepodni ha te elarulod neki, sot lehet tud errol a lanyrol is. Mivel mar eleg sok ideje egyutt vannak szerintem meg fog neki bocsatani ugyis es csak meg megalazottabbnak erezne magat. Beszelj apuddal hogy szemmel tartod ot es meg egy ilyen akkor elmondod anyudnak es repulhet. Vagy mar azonnal repulhet az eletetekbol.
2016. jún. 9. 00:10
 5/18 A kérdező kommentje:

Lehet bunkóság de anyukámról van szó!

A bunkóság itt a megcsalás szerintem!

Nem azt kértem hogy engem jellemezz.

2016. jún. 9. 00:11
 6/18 A kérdező kommentje:
Tuti nem bocsátaná meg mert kérdezettük erről.
2016. jún. 9. 00:13
 7/18 anonim ***** válasza:
79%

Ha már 6 éve félre mászkál az apád, gondolod, hogy valaki jóakaró még egyszer sem tett megjegyzést erről az anyukádnak?

Honnan tudod, hogy az anyukád nincs-e tisztában a férje dolgaival, csak éppen tűr.

Egyet tehetsz, apáddal próbálj beszélni.

2016. jún. 9. 00:16
 8/18 anonim ***** válasza:
8%
Ha 26 év házasság után más nőre vágyik apád az nem csak az ő hibája...
2016. jún. 9. 00:17
 9/18 A kérdező kommentje:
Mert anya túl pozitív mondták már hogy láttak mással de apa kimagyarázta és anya neki hitt
2016. jún. 9. 00:20
 10/18 anonim ***** válasza:
61%
Ne avatkozz a szüleid dolgába. Ha anyukádnak így jó, hagyd meg a boldog tudatlanságban. Jobb megcsalt feleségként úgy, hogy nem tudunk róla, mint elhagyott feleségként egyedül.
2016. jún. 9. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!