Nem tudom hogy jó katrgória-e de. A kérdés: ELMONDJAM!?
anya és apa 26 éve házasok..anya szép, tiszta, becsületes, 30 éve dolgozik. (Szerintem a tökéletes feleség)
Apám szerint nem..mivel csalja..eddig nem akartam elhinni és nem is foglalkoztam vele amikor régebben mondták. De ma a facebookját láttam (nem jelentkezett ki) és ott beszélt egy nővel akit ismer az egész család mellékesen..hogy neki kell az a nő (akivel beszélt) mikor taliznak nem bír várni stb. A sírás kerülgetett amikor megláttam de anyának nem szóltam mivel nagyon sajnálom a szülei meghaltak 3 testvére is, még él 2 él de messze vannak én már nagy korú vagyok lassan költöznöm kellene a tesóm külön él a csaladjával úgy 60 km-re..
Egyszóval meg akarom kímélni anyát a csalódástól/magánytól..
de azt sem akarom hogy hazugságban éljen.
Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve
Köszönöm a választ.
Apa ezen már úgysem fog változtatni (ezelőtt 6 évvel már mondták nekem hogy látták apát imitt amott egy ismeretlen nővel szóval nem ez az egy van neki)
És nem hiszem hogy rátudnám venni hogy valja be..mert akkor már megtette volna, elvált volna ennyi idő alatt.
Nagyon féltem és sajnálom anyát hogy ezek után már nem fogják érdekelni a kapcsolatok
Lehet bunkóság de anyukámról van szó!
A bunkóság itt a megcsalás szerintem!
Nem azt kértem hogy engem jellemezz.
Ha már 6 éve félre mászkál az apád, gondolod, hogy valaki jóakaró még egyszer sem tett megjegyzést erről az anyukádnak?
Honnan tudod, hogy az anyukád nincs-e tisztában a férje dolgaival, csak éppen tűr.
Egyet tehetsz, apáddal próbálj beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!