Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom hogy jó katrgória-e...

Nem tudom hogy jó katrgória-e de. A kérdés: ELMONDJAM!?

Figyelt kérdés

anya és apa 26 éve házasok..anya szép, tiszta, becsületes, 30 éve dolgozik. (Szerintem a tökéletes feleség)

Apám szerint nem..mivel csalja..eddig nem akartam elhinni és nem is foglalkoztam vele amikor régebben mondták. De ma a facebookját láttam (nem jelentkezett ki) és ott beszélt egy nővel akit ismer az egész család mellékesen..hogy neki kell az a nő (akivel beszélt) mikor taliznak nem bír várni stb. A sírás kerülgetett amikor megláttam de anyának nem szóltam mivel nagyon sajnálom a szülei meghaltak 3 testvére is, még él 2 él de messze vannak én már nagy korú vagyok lassan költöznöm kellene a tesóm külön él a csaladjával úgy 60 km-re..

Egyszóval meg akarom kímélni anyát a csalódástól/magánytól..

de azt sem akarom hogy hazugságban éljen.

Mit tegyek? Nagyon el vagyok keseredve

2016. jún. 8. 23:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Mondd el apukádnak, hogy tudsz róla. A többit hagyd rá, az ő dolga, hogy elmondja-e vagy nem.

Persze te is elmondhatnád anyukádnak, de szerintem először mindenképpen tudasd apukáddal, hogy tudsz róla és ha ő nem mondja el neki, akkor gondolkozz ilyenben, hogy esetleg te.

2016. jún. 9. 02:08
 12/18 anonim ***** válasza:
41%

Itt mindenki az elmondás ellen ágál. Miért is? Apukád megtette, annak tudatában, hogy van esély, hogy kiderülhet. Íme, nem vigyázott (mert még ennyire sem becsülte anyádat!!), úgyhagyta a facebookot, nyilvánosan mászkált vele, úgymond mintha még akarta volna is, hogy kiderüljön.

Kérdező: simán mondd el anyukádnak. Szerintem rosszabb érzés lenne elhallgatni egy ilyen fontos infót. Utána meg legalább az igazság tudatával dönthet.

És nem, nem jobb megcsalt nőnek lenni, mint elváltnak... ekkora hülyeséget, azért nem mindenki társfüggő ennyire.

2016. jún. 9. 04:27
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Nincs jogod beleszólni mások magánéletébe.
2016. jún. 9. 04:27
 14/18 anonim ***** válasza:
31%
A kérdés abból a szempontból is gyermekded, mivel látszik a tapasztalatlanság. Egy 26 éves házasság alatt a felek szinte mindent tudnak a másikról, akkor is, ha nem mondják ki vagy nem éreztetik. És akkor jön egy kotnyelesedő gyerek, aki azt hiszi, hogy ő találta ki a rimaszombati csutorát.
2016. jún. 9. 07:11
 15/18 anonim ***** válasza:
2016. jún. 9. 07:57
 16/18 A kérdező kommentje:

Én a 12.kel értek egyet jobb neki ha tud róla és legyen az ő döntése.

Jogom pedig van beleszólni mivel a családom.

Utolsó inkább ezt csak sajnálom hogy ennyi hűtlen van és ilyen világban élünk. Nem nagatívkodnék

2016. jún. 9. 10:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél végül?
2016. jún. 9. 18:04
 18/18 A kérdező kommentje:
Még nem tettem semmit..várok egy kicsit egy jó alkalomra
2016. jún. 9. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!