Elmondjam a lányomnak?

Figyelt kérdés

Tegnap délelőtt láttam a párját egy nővel csókolózni.Elvileg dolgoznia kellett volna.Együtt élnek nálunk.A lányom 23 a srác 25.Eddig nagyon kedves figyelmes férfinek láttam.Törődik a gyerekemmel,figyelmes vele(is).A 18 éves fiammal is jó a kapcsolata.

Nekem a lánykámmal nagyon bensőséges,mély kapcsolatom van.Mindig mindent elmond,megbeszél velem.Őszinteségre neveltem a gyerekeimet.Most pedig 24 órája úgy érzem,elárulom.Még nem tudtam beszélni a párjával(észrevett engem,tudja hogy láttam),és nem tudom mi lenne ebben a helyzetben helyes.Nem kétlem hogyha elmondanám a gyerekemnek egy pillanatig sem hinné hogy hazudok.Ismerjük egymást,erről a kapcsolatról is elmondtam az elején a véleményem-jót,rosszat egyaránt.Tudja hogy nem élnék ilyen húzással.Nem is lett volna okom rá,szépen megvannak.De most nem tudom mit tegyek?

2016. máj. 3. 11:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan elmondanám. Nem akarnám, hogy valaki átvágja a lányomat. És ha ilyen egyértelmű helyzet volt, tehát, hogy nem csak láttad egy nővel beszélgetni, hanem konkrétan csókolóztak, ezt még félreérteni sem lehet. Szóval biztosan elmondanám. Nem tudnám magamba tartani és úgy csinálni, mintha semmi sem történt volna köztük. Aztán majd a lányod eldönti, hogy mit tesz. Az már az ő dolga. De tudnia kell róla. És ha én tudom, akkor tőlem tudja meg. Nagyon kellemetlen lenne, ha később megtudná és azt is, hogy én egyébként tudtam róla.
2016. máj. 3. 11:55
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ez egy elég egyértelmű, félreérthetetlen helyzet, ezért elmondanám neki.
2016. máj. 3. 11:57
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
Előbb talán beszélj a fiúval, de elmondanám egyébként, ha ennyire jó a viszonyotok, nem fog ellened fordulni a lányod.
2016. máj. 3. 11:59
 4/23 anonim ***** válasza:
84%
Én is elmondanám. Jah,az újabb nagyon rendes figyelemes fiatalember mi? Ennyit erről. Egyébként meg ne legyél olyan biztos abban hogy a lányod hinni fog neked. Ha ennyit vártál már ezzel, a csávó már kitalált valami mesét miért is akarsz alárakni. Mondd el minél hamarabb.
2016. máj. 3. 11:59
 5/23 anonim válasza:
100%
Én mondjuk férfiként tuti odamentem volna a fiúhoz akkor és minden lettem volna csak nem kedveskedves. A lányodnak muszáj elmondanod, talán annyi, hogy ne vidd bele a saját érzelmeidet, legyél tényszerű, hogy pontosan mit láttál. A döntés úgyis is az övé ezután, ne tedd rá a te érzelmeidet plusszban, ne annak kelljen megfelelnie csak a saját érzelmei alapján tegye amit jónak lát.
2016. máj. 3. 12:00
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ilyen egyértelmű volt a helyzet, én biztosan nem várnék, nem is akarnám ezt megbeszélni a fiúval. Nem a fiúnak tartozol, hanem a lányodnak. Az már a lányod dolga, hogy a fiúval beszéljen.
2016. máj. 3. 12:07
 7/23 anonim ***** válasza:
83%

Elmondhatod, de ne úgy, hogy:

Figyelj xy láttam Lacikát tegnap egy lánnyal csókolózni, szerintem egy rohadt szemét ember, nem érdemel meg téged..

Szóval ne támadd le, nyugodtan aggodalmaskodhatsz a hangsúllyal.

(Lányod neve) tegnap láttam (fiú neve) egy másik lánnyal ezen és azon a helyszínen. Sajnálom.

Itt maradj csöndben, oleld át vagy valami, csak érezze, hogy mellette állsz

2016. máj. 3. 12:08
 8/23 anonim ***** válasza:
95%
Én amikor a fiú is otthon van meg a lány is, együtt,odamennék,és megkérdezném a lányom füle hallatára,hogy "te mondod el a tegnapit,vagy én?" Aztán lesz ami lesz.
2016. máj. 3. 12:12
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
8-as ötlete eddig a legjobb, én pontosan ezt csinálnám :)
2016. máj. 3. 12:17
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem megy egyáltalán nem tetszik a 8-as ötlete.

Képzeljétek magatokat a lány helyébe.

Én inkább nyugiban szeretném megtudni az anyukámtól, minthogy egyszer csak ilyen meglepetés elé állítanak. Tök kellemetlen lenne, hogy ők ketten tudják, hogy miről van szó, én meg nem.

Meg anyuval kisírom magam, megbeszéljük. A barátommal meg már nyugodtan, felkészülve tudod beszélni, nem előtte ér az első sokk.

2016. máj. 3. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!