Elmondjam a lányomnak?

Figyelt kérdés

Tegnap délelőtt láttam a párját egy nővel csókolózni.Elvileg dolgoznia kellett volna.Együtt élnek nálunk.A lányom 23 a srác 25.Eddig nagyon kedves figyelmes férfinek láttam.Törődik a gyerekemmel,figyelmes vele(is).A 18 éves fiammal is jó a kapcsolata.

Nekem a lánykámmal nagyon bensőséges,mély kapcsolatom van.Mindig mindent elmond,megbeszél velem.Őszinteségre neveltem a gyerekeimet.Most pedig 24 órája úgy érzem,elárulom.Még nem tudtam beszélni a párjával(észrevett engem,tudja hogy láttam),és nem tudom mi lenne ebben a helyzetben helyes.Nem kétlem hogyha elmondanám a gyerekemnek egy pillanatig sem hinné hogy hazudok.Ismerjük egymást,erről a kapcsolatról is elmondtam az elején a véleményem-jót,rosszat egyaránt.Tudja hogy nem élnék ilyen húzással.Nem is lett volna okom rá,szépen megvannak.De most nem tudom mit tegyek?

2016. máj. 3. 11:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
79%
Jaj bocsi,most láttam a kommentedet,jól döntöttél,majd írd meg mi volt.
2016. máj. 3. 14:38
 22/23 A kérdező kommentje:

Lezajlott.Amikor hazaért a srác,a lányom kint volt velem az ebédlőben.Beszélgettünk.Ők bementek a szobájukba.Egy hang nem hallatszott,a fiam is "készenlétben" állt-a lányom elmondta neki a történteket.Kb egy órája jöttek ki,a fiú a bőröndjével.Felhivta az apját,érte jöttek a szülei.Már őket is az utcán várta meg.Most a lányom a nappaliban ül az apjával meg az öccsével,beszélgetnek tervezgetnek nyárra.Összecsapok valami nasit meg viszek be zsepit mert azért van pityergés.Gondolom este lefekvés után lesz még rosszabb is de örülök hogy nem bújik el a szobájában.Holnap a barátnőjénél alszik.

Köszi a válaszokat 😊

2016. máj. 3. 18:52
 23/23 anonim ***** válasza:
82%
Ez így volt a legkorrektebb. Köszi hogy elmondtad , a lányodnak kitartást kívánunk.
2016. máj. 3. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!