Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam a 34-eves lanyomnak,...

Elmondjam a 34-eves lanyomnak, hogy ki az igazi apja, vagy tavozzak ugy, hogy meghagyjam tevhitben?

Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 11:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
Mondd el! Én tudni akarnám.
2015. szept. 23. 11:14
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
tavozz tevhitben. ne akarj egy 34 eves hazugsagot most a vallara akasztani, te persze megkonnyebbulsz mert ugy halsz meg hogy vegul bevallottad, de utana neki meg elni kell ezzel evtizedekig
2015. szept. 23. 11:20
 3/18 anonim ***** válasza:
92%

És az miért is lenne jobb a lányodnak?

Az igazi apa az, aki felnevelte, jóban-rosszban ott volt vele. Még akkor is, ha néha nem volt felhőtlen az élet.

2015. szept. 23. 11:24
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudja, hogy nem az az "igazi" apja, akit annak gondol, akkor mindenképen...
2015. szept. 23. 11:28
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

szerintem most is tudja, hogy ki az igazi apja...persze lehet a biológiai apja más, de attól még nem ő az "igazi apja"...

a 2 apa tud erről a dologról?

milyen a kapcsolata azzal az apával aki felnevelte?

milyen a kapcsolata a biológiai apjával?

22F

2015. szept. 23. 11:45
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig nem mondtad el, akkor most már felesleges.

Egyrészt nem lenne szép itt hagyni egy ekkora teherrel, úgy hogy te már nem fogsz tudni neki segíteni a feldolgozásban.

Nem fogod tudni, hogy megkeresi-e az apját és az hogyan fog reagálni.

Ráadásul, ha van párod, akit apaként szeret, akkor ez vele szemben sem lenne tisztességes.

Hogyha hagytad így felnőni, akkor most ne mondd el, mert semmi értelme. Max. saját magadon könnyítenél. De másoknak csak problémát okoznál.

2015. szept. 23. 11:55
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez most ugyanolyan önző dolog lenne a részedről, mint az, hogy korábban nem mondtad el.
2015. szept. 23. 11:57
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
31 voltam, amikor egy terhességi vércsoport elemzés után kiderült, apu nem igazán lehetett az apám, talán 2-3 % esély van rá... A mai napig nem mondtam el a szüleimnek, kényes lenne erről beszélni, csak a férjem tudja. Viszont ha egyszer elém állna az anyám, és azt mondaná, félrelépett, akkor legalább tudnám. Apai ágon rengeteg genetikai betegség volt, amik így legalább nem aggasztanának a következő gyereknél. De azt tudom, hogy apu maradna az igazi apám, és talán nem is szólnék róla.
2015. szept. 23. 12:21
 9/18 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem mindenkeppen mondd el neki, m megerdemli, h tudja, h ki az igazi apja akkor is, ha nem kellemes esetleg.
2015. szept. 23. 12:26
 10/18 anonim ***** válasza:
59%
Jobb ha tudja az igazat.
2015. szept. 23. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!