Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam a 34-eves lanyomnak,...

Elmondjam a 34-eves lanyomnak, hogy ki az igazi apja, vagy tavozzak ugy, hogy meghagyjam tevhitben?

Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 11:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért ne, hogy a saját lelkeden könnyíts. Ha tudja, hogy akit apjának tekint, nem a biológiai apja, akkor mondd el neki, ha kérdezi.
2015. szept. 23. 13:21
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Attól függ, hogy ki az igazi apa. Ismeri-e már.

Én elmondanám (már régen megtettem volna), mert nehogy valami gubanc legyen a későbbiekben. (pl. az igazi apjával bármilyen kapcsolata legyen úgy, hogy nem tudja róla!)

Hasonló történt Jack Nicholson-nal is, 37 évesen tudta meg, hogy akit anyjának hitt, az valójában a nagyanyja, és a nővére valójában az anyja!

Dettó Eric Clapton sztorija is.

2015. szept. 23. 13:30
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Én akarnám tudni, de csak azért, hogy tudjam. Megkeresni nem keresném meg.
2015. szept. 23. 13:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a vadregényes, szívszaggató kérdések... ha egy hónapban több férfivel is együtt volt egy nő, akkor ő maga sem tudhatja, hogy ki a gyerekének az igazi apja.
2015. szept. 23. 14:25
 15/18 anonim ***** válasza:
71%

Én csakis orvosi indokok miatt mondanám el neki. Bár ugye én tudom, hogy ha anyum elém állna egy ilyennel, akkor az semmit nem változtatna az életemen. Nagyon szeretem az apámat, és soha egy percig nem kérdőjelezném meg, hogy ő az apám.

Viszont ha történik valami baj, akkor nem ártana tudni, hogy ki az igazi apa, hátha akkor ezt fontos lenne. Tehát orvosi okok miatt elmondanám.

2015. szept. 23. 16:45
 16/18 anonim ***** válasza:
71%
Én elmondanám, mert véletlenül is kiderülhet, és ha neadjisten már nem élsz, akkor ő ott marad magyarázatok nélkül és abban a tudatban, hogy az anyja hazudott neki végig... A férjed tudja, hogy nem tőle van?
2015. szept. 23. 17:14
 17/18 anonim ***** válasza:
72%

Az első gondolatom az volt, hogy de hülye vagy.

Először is azért, mert nem mondtad el kiskorában.

most meg azért, mert összedöntenéd a világát valami őszinteségi rohamodban. tipikus felelőtlen anya. legalább 55 éves vagy, és még nem sikerült felnőni?

2015. szept. 23. 23:01
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez tisztára Star Wars :D csak itt lánynak kell mondani, és nem azt hogy "Én vagyok az apád" hanem hogy Nem én vagyok az apád. :D Tudom, kicsit elvont, de ez jutott eszembe :D
2016. jan. 1. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!