Elmondjam a 34-eves lanyomnak, hogy ki az igazi apja, vagy tavozzak ugy, hogy meghagyjam tevhitben?
Attól függ, hogy ki az igazi apa. Ismeri-e már.
Én elmondanám (már régen megtettem volna), mert nehogy valami gubanc legyen a későbbiekben. (pl. az igazi apjával bármilyen kapcsolata legyen úgy, hogy nem tudja róla!)
Hasonló történt Jack Nicholson-nal is, 37 évesen tudta meg, hogy akit anyjának hitt, az valójában a nagyanyja, és a nővére valójában az anyja!
Dettó Eric Clapton sztorija is.
Én csakis orvosi indokok miatt mondanám el neki. Bár ugye én tudom, hogy ha anyum elém állna egy ilyennel, akkor az semmit nem változtatna az életemen. Nagyon szeretem az apámat, és soha egy percig nem kérdőjelezném meg, hogy ő az apám.
Viszont ha történik valami baj, akkor nem ártana tudni, hogy ki az igazi apa, hátha akkor ezt fontos lenne. Tehát orvosi okok miatt elmondanám.
Az első gondolatom az volt, hogy de hülye vagy.
Először is azért, mert nem mondtad el kiskorában.
most meg azért, mert összedöntenéd a világát valami őszinteségi rohamodban. tipikus felelőtlen anya. legalább 55 éves vagy, és még nem sikerült felnőni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!