Elmondjam édesanyámnak?
Édesanyám eléggé előítéletes az emberekkel szemben.
Röviden összefoglalva:
Tetoválás=bűnöző
Sminktetoválás= r.. fehérmájú
Hát nekem meg fél éve sminktetoválásom van, fekete szemkontúr és szálas szemöldöktetkó. (eléggé ritka és világos a szemöldököm, néhány helyen fel lett javítva, amúgy festetem).
Tegnap este vetődött fel bennem a gondolat, hogy el kéne mondanom, mivel egy ismerősét szidalmazta , hogy három gyerek mellett több esze is lehetne (mindezt egy esztétikus szájkontúr és szájtetoválás miatt ami nagyon jól áll a hölgynek).
Veszekedni nem akarok vele, de égek a kíváncsiságtól hogy mit is reagálna... :)
Szerencsére már hat éve semmilyen szinten nem élünk együtt, előtte 5 évig kollégista voltam.
25n
Tényleg 25 vagy?
Hogy lehet valaki ennyire gyerekes valaki ennyi idősen, hogy az teszi boldoggá, ha jól beszólhat az anyának?
"Hihi anya, leszólod a Gizit, közben észre se veszed, hogy nekem is sminktetkóm van, hű de béna vagy! Hihi! - Ilyen egy igazi felnőtt!
Tudom, hogy gyerekes vagyok.
Őszintén szólva böki a csőröm az előítéletessége...
Bökheti a csőrödet az előítéletessége, de minek mondanád el? Átnevelni úgysem fogod, csak feszültség lesz köztetek.
Felnőttként, külön lakva nem kell mindent a szülők orrára kötni. Éled az életedet, ahogyan helyesnek tartod, szüleidet meg szeresd a maguk előítéleteivel együtt.
Szerintem 25 évesen ez kizárólag rád tartozik, a te döntésed, önálló, felnőtt ember vagy.
Én nem tartom fontosnak ezt elmondani, de ha észrevenné, vagy esetleg felmerülne legközelebb egy hasonló téma, azért megjegyezném, hogy anya, nekem is tetoválva van a szemöldököm, mert így sokkal szebb és jobban tetszem magamnak, mégsem vagyok rosszabb ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!