Elmondjam édesanyámnak hogy megerőszakoltak?
Egyszer 16, egyszer 18 éves koromban. A másodiknál teherbe estem és elvetettem a babát titokban.
Azt hittem szépen tultettem magam rajta, de valójában csak eltemettem magamban, és a depresszióm odáig süllyedt hogy minden napom ugyanúgy telik: felkelni, túlélni, aludni.
Önmagamra és a környezetemre is igénytelen lettem.
Szépen hazamentem, lefurodtem, és örültem hogy túléltem.
A másodiknál már nagykorú voltam, saját keresettel.
Hogy létezik az, hogy kétszer is megerőszakoltak? Ki erőszakolt meg, és miért nem mondtad el anyudnak? Nevelőapád volt? Gondolom nem diszkóbaleset, ha se a tényről, se a terhességről nem szóltál.
Nem fogod túltenni rajta magad csak úgy simán, mindenképpen kérj segítséget.
Próbál segíteni. Az utolsó óta eltelt öt év. Meghazasodtam, van egy lányom. Most várom a második babát.
Egyszerűen most minden összedőlt bennem.
Egyszerűen nem bírtam róla beszélni. Úgy voltam vele, komolyabb bajuk is van ennél mert volt is. A harmadik vagyok négy gyerekből.
Nem tud megmagyarázni miért nem beszéltem róla.
Talán azt hittem, ha úgy csinálok mintha nem történt volna meg, akkor nem is fáj.
Megúsztam betegség nélkül, ugyanis voltam kivizsgáláson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!