Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ki ő nekem? Az én édesanyámnak...

Ki ő nekem? Az én édesanyámnak volt egy mamája. Neki egy testvére és neki született egy lánya. Annak a gyereke kicsoda nekem?

Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 21:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
az vagy te vagy vagy az unokatesód. :P
2013. aug. 8. 21:27
 2/15 anonim ***** válasza:
És ezt miért a Szerelem, Szex témakörben írtad ki?
2013. aug. 8. 21:28
 3/15 anonim válasza:
Ö..a lànya az anyukàd uncsitesója....a gyereke meg neked a harmadnagynénéd.
2013. aug. 8. 21:30
 4/15 anonim ***** válasza:

Azt hiszem harmad unokatestvér.

De ezt ne cifrázd. Nekem is sok ilyen rokonom van. Vedd egykalap alá és legyen unokatestvér. Hidd el tényleg megkönnyíted vele az életed!

2013. aug. 8. 21:34
 5/15 Captain Obvious válasza:
100%

Másodunokatestvér. A megdugása, mert gondolom ezért kérdezed, már nem büntetendő, ízlés kérdése.

[link]

2013. aug. 8. 21:42
 6/15 anonim válasza:

Ha abból indulok ki, hogy az első szülő testvérének gyereke, másod nagyszülő testvérének gyereke, harmad dédszülő testvérének gyereke.

Ha jól értem dédanyád testvérének unokája. Másod unokatestvér semmiképpen, én inkább negyedre tippelnék amit már nem is igen szoktak számon tartani, elég távoli rokon

2013. aug. 8. 21:49
 7/15 anonim válasza:
Pontosítva dédanyád testvérének lánya de akkor is olyan negyed körüli szerintem
2013. aug. 8. 21:51
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :)
2013. aug. 8. 21:53
 9/15 anonim válasza:
Én az ilyen távoli rokonokat nem is ismerem, hogy őszinte legyek azt sem tudom volt e egyáltalán bármelyik dédszülőmnek is testvére. Élőben is csak egyiküket volt szerencsém látni.
2013. aug. 8. 21:55
 10/15 Captain Obvious válasza:

Ja, benéztem. De most megláttam benne a kihívást. Akiről beszélünk, az az édesanyádnak a másodunokatestvére, mert az ő nagyszüleik testvérek. Ez esetbe ő neked:

harmadnagynéni: szülő lánymásodunkatestvére

A harmadnagynénéd. Wikipedia FTW.

2013. aug. 8. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!