Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy valakinek pont azért nincs párkapcsolata mert alacsonynak született?
Személy szerint én butaságnak tartom, igaz hogy én is elég alacsony vagyok 168 cm vagyok, és a 65 kg-al elbújhatnék szégyenemben, de ez vagyok én, és szerintem az meg hülyeség ha azzal a kifogással jönnek a nők, (ha jönnek) hogy alacsony vagyok nekik. Előbb hinném el, hogy a belső tulajdonságommal van valami gebasz, vagy valamiért defektes lennék. Ha tényleg igaz lenne, hogy az alacsony nők is csak a magas pasikat keresik akkor én se lennék itt, mert apukám 165 cm magas, anyukám meg 163 cm és apukám anno nem volt gazdag (pénzügyileg, még most sem), izmos sem volt (kisebb sörhas), de anyukámnak mégis bejött.
Most tényleg csak nagyon megváltozott a nők ízlésvilága, vagy alapból vannak olyan alacsony srácok akik nem képesek párkapcsolat kialakítására?
Nálam annyira nem számít ez a magasságdolog.. Volt már 2méteres barátom meg 160cm magas is.. mindkettőt tudtam szeretni .. De az tény,hogy ha magasabb lennék nem járnék alacsonyabb fiúval..
16/l(158cm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!