Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki a egyéjszakás, buta nő kategóriába született, annak hogy lesz barátja?
mielőtt elkezdene bárki írkálni, hogy tanulni kell a tapasztalatokból, higgyétek el évek múlva, sem tanulok belőlük :(
nem tudom leplezni, hogy csillognak a szemeim, meg hogy tetszik a srác, már amikor megismerem.
de amikor leplezem is, egy-két trükk és már le is buktattak :(
nos tegyük fel örökre ilyen maradok. (mert már magamnak is okoztam csalódást, többet várok el, mint amire képes vagyok, nagyon úgy néz ki, szóval feladtam)
milyen srácokat keressek, akiknek ez bejöhet egy életre? és nem csak egy éjszakára?
ezt szép hogy így bevállalod
Javaslom a Gangbanstyle-t
Hogy mi?!
Senki nem születik ilyen kategóriába. Mindenki kisbabaként kezdi, és élete 50-60-70-80+ éve során eljut agyilag a kisgyermekkorba, majd jó esetben kamasz- és felnőttkorba is. Persze nem mindenki.
Öcsém és az összes haverja is ilyen IQ-fighter p.icsákkal jár, akik a dekoratív külsejükön kívül semmit nem tudnak felmutatni.
Szóval ha veled csak annyi a gond, hogy látványosan rajongsz egy srácért, azzal szerintem még bőven lehet pasit fogni.
senkinek nem volt már olyan érzése, hogy tudja milyen akar lenni és mégsem olyan???
na nálam ez van! amúgy is: tanuljuk meg magunkat szeretni. eddig csak utáltam magam, mostmár inkább az elfogadási szakaszban vagyok. mondhatni alkalmazkodom magamhoz :(
milyen srácok nem használják ezt ki?
Szerintem szimplán érzelmi hulladékokat fogsz ki akik átvernek. Egy igazi férfi gerinces annyira, hogy nem ver át senkit.
21/N
pasit fogni igen, megtartani nem!
milyen típus marad meg ilyen mellett mint én?
habár most jól sarkosítottam a dolgokon.
milyen srác szereti, vagy milyen srácot egészít ki az én jellemem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!