Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki a egyéjszakás, buta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki a egyéjszakás, buta nő kategóriába született, annak hogy lesz barátja?

Figyelt kérdés

mielőtt elkezdene bárki írkálni, hogy tanulni kell a tapasztalatokból, higgyétek el évek múlva, sem tanulok belőlük :(

nem tudom leplezni, hogy csillognak a szemeim, meg hogy tetszik a srác, már amikor megismerem.

de amikor leplezem is, egy-két trükk és már le is buktattak :(

nos tegyük fel örökre ilyen maradok. (mert már magamnak is okoztam csalódást, többet várok el, mint amire képes vagyok, nagyon úgy néz ki, szóval feladtam)

milyen srácokat keressek, akiknek ez bejöhet egy életre? és nem csak egy éjszakára?

2013. jan. 2. 21:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

köszi 9-es

az önutálattól kezdve, az önsajnálaton át, egészen a személyiségfejlesztő könyvekig és taktikázásokig eljutva én már komolyan mondom belefáradtam az egészbe.

2013. jan. 2. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:

nem lehetsz olyan buta hogy hülyére idegesítenél engem is :DD

Nekem elsődleges szempont hogy legyen szexuális kisugárzása és irdatlan kedves legyen szal..

2013. jan. 2. 21:49
 13/16 laci911 ***** válasza:
Nos én felszínes vagyok és hiú persze van is mire de ezt csak azért csinálom ,hogy lepleztek magam mert az a baj ,hogy szerelmes típus vagyok és ezzel sok nő vissza is élt....nos nálam be jönnél .....persze ha a fantáziámat is fen tudnád tartani akkor el lehet képzelni ....meg persze szőke is lennél....
2013. jan. 2. 22:15
 14/16 A kérdező kommentje:

na azzal pont nincs gond.

az egyik srác egyfolytában azt mondta, hogy olyan tüzet érez bennem, hogy egyfolytában minden porcikámat kívánja, akarja annyira egymásra voltunk hangolva, totál tökéletes volt minden, egyfolytában bókolt, kérdezte tudnám e őt szeretni - kitérő választ adtam, másnap is hívott, nem lett megbeszélve semmi, harmadnaptól meg szépen elfelejtett...

de ő volt az eddig, akiben totál mintha magamat láttam volna. szenvedélyes volt az egész.

ezek után tényleg nem tudom mi kell még a srácoknak, amikor szíveddel, lelkeddel, egész testtel imádsz valakit. ennél jobb nincs. de mégsem kell. szóval akkor ennél rosszabb nincs.

szóval nálam rosszabb nincs.

2013. jan. 2. 22:17
 15/16 A kérdező kommentje:

13!

szőke vagyok...

de én már nem bízom.

te is lelépnél.

2013. jan. 2. 22:18
 16/16 A kérdező kommentje:
12 is
2013. jan. 2. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!