Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy férj, ha a feleségét megerőszakolták és elutasítja a közeledését? Az asszony nem akar orvoshoz menni.
Ha a feleség nem akar orvoshoz menni, akkor attól függően, hogy a férj mennyire szereti a feleségét:
vagy vár megértően és türelmesen
vagy otthagyja.
Le lehet pontozni, de más választás nincs. Illetve hát az orvos lenne... De nem lehet valakire ráerőszakolni a segítséget.
Mert ez egy trauma, amit nehéz feldolgozni.
Pl. engem vertek kiskoromban, és most ha esetleg kiabálunk egymással a párommal (ami nem gyakran fordul elő, de mégis), akkor előfordul hogy nem kapok levegőt vagy sírógörcsöt kapok, mert pszichésen egyszerűen arra a helyzetre asszociálok, amikor gyerekkoromban üvöltöttek velem aztán bántalmaztak. Még akkor is, ha a párom soha életben nem emelt rám és senki másra sem kezet.
Ha orvosi segítséget nem akar kérni a feleség, akkor csak a várakozás a megoldás.
7-es, kíváncsi vagyok, hogy te mennyire hamar tennéd túl magad, ha valaki téged erőszakolna meg.
Egy nőt ismersz, aki így reagált. Tehát ebből az jön, hogy mindenki így reagál? Sem a logika, sem az empátia nem a barátod.
Mikor történt? Csak mert nem mindegy, hogy 2 éve, és még mindig elutasítja a párja közeledését, vagy 2 hete.
Az pedig nem természetes, hogy a párjától is fél. Engem is bántottak, és a párom mellett érzem magam a legnagyobb biztonságban. Nem lehet, hogy ismered azt, aki bántotta őt? Esetleg közeli barátod, közeli rokonod, munkatársad, testvéred?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!