A barátom anyja mért akar anyám-asszony katonáját nevelni a fiából?
Borzalmas,engem nem félt úgy anyukám pedig lenne rá oka,17vagyok, lány.
A barátom már 23 éves és van munkahelye is,nyugodt életet él.
Akkor is hivogatja az anyja mikor csak moziba megyünk: hogy időben hazaérjen,sötétedés előtt,nehogy baj legyen mert kocsival vagyunk.(alig van forgalom a környéken,és 5-6éve van jogsija).Ha kinyom egy pattit már hozza a fertőtlenítő sprayt halálfélelemmel az arcán...
Nem csoda,ha manapság a nőknek kell hordani a nadrágot...muszály!
De egyben a nők teszik ilyenné a férfiakat?Mi a véleményetek? (ÉN SZERETNÉK IGAZI FÉRFIT MAGAM MELLÉ)
Tudom, kekeckedésnek tűnik, de: [link]
Amit leírtál, abból úgy tűnik, hogy lenézed a srácot. Akkor miért vagy még vele? Abba nem kéne beleszólni, hogy a saját gyerekét hogy neveli/nevelte az anyja.
Nem tudom már miért nézné le a srácot, ne írjatok ilyen hülyeségeket.
Kedves kérdező! Vannak ilyen emberek, mert nem tudod az anyját megváltoztatni. A pasidat ez nem zavarja? Párom, és a tesóm sem bírja pl elviselni ha erőltetni akarják hogy egyen stb..
Szóval az a kérdés hogy a párod hogy bírja ezt?
Egy szem fia? Ha igen akkor azért. :)
Viszont ha a gyerek meg hagyja, hogy így viselkedjen vele az anyja, akkor meg is érdemli.
Ezzel csak azt éri el a kedves mama, hogy minden nő elmenekül a fia mellől, mert az anyja még szex közben is felhívja... Semmi baj azzal, hogy valaki szereti a gyerekét, de már nem 5 éves, nem kell tutujgatni.
A legtöbb gyerekét egyedül nevelő anya képtelen tudomásul venni,hogy felnőtt a gyereke! Ha a gyerek lázad,akkor a szemére hányja,hogy feláldoztam érted az életem,hálátlan vagy stb.
A gyerek pedig lelkiismeretfurdalást érez,és nem akarja megbántani az anyját,ezért tűr. Közben nem veszi észre,hogy az anyja tönkreteszi az ő életét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!