Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom anyja mért akar...

A barátom anyja mért akar anyám-asszony katonáját nevelni a fiából?

Figyelt kérdés

Borzalmas,engem nem félt úgy anyukám pedig lenne rá oka,17vagyok, lány.

A barátom már 23 éves és van munkahelye is,nyugodt életet él.

Akkor is hivogatja az anyja mikor csak moziba megyünk: hogy időben hazaérjen,sötétedés előtt,nehogy baj legyen mert kocsival vagyunk.(alig van forgalom a környéken,és 5-6éve van jogsija).Ha kinyom egy pattit már hozza a fertőtlenítő sprayt halálfélelemmel az arcán...

Nem csoda,ha manapság a nőknek kell hordani a nadrágot...muszály!

De egyben a nők teszik ilyenné a férfiakat?Mi a véleményetek? (ÉN SZERETNÉK IGAZI FÉRFIT MAGAM MELLÉ)

2010. okt. 10. 17:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én pasim 35 éves,de még mindig otthon lakik és az anyja mos-főz-vasal rá,mindent a szájába rak.

ha egy napig nem megy haza, már hivogatja az anyja telefonon sipitozva. Mindig kitalál neki vmi ház körüli munkát csak hogy a fia otthon legyen...multkor a hétvégét együtt töltöttük a pasimmal és az anyja nyivákolva hivta fel hogy mi a fene van már össze is költöztünk?? :DDD beleröhögtem a telóba hogy igen vazz...közöd?

Megjegyzem,8 éve vagyunk együtt.

Hát őt sem szeretném anyósnak az tuti! :S

28/L

2010. okt. 10. 21:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán önállósodna, ha különköltözne.
2010. okt. 11. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!