Elmondjam a lányomnak?
Tegnap délelőtt láttam a párját egy nővel csókolózni.Elvileg dolgoznia kellett volna.Együtt élnek nálunk.A lányom 23 a srác 25.Eddig nagyon kedves figyelmes férfinek láttam.Törődik a gyerekemmel,figyelmes vele(is).A 18 éves fiammal is jó a kapcsolata.
Nekem a lánykámmal nagyon bensőséges,mély kapcsolatom van.Mindig mindent elmond,megbeszél velem.Őszinteségre neveltem a gyerekeimet.Most pedig 24 órája úgy érzem,elárulom.Még nem tudtam beszélni a párjával(észrevett engem,tudja hogy láttam),és nem tudom mi lenne ebben a helyzetben helyes.Nem kétlem hogyha elmondanám a gyerekemnek egy pillanatig sem hinné hogy hazudok.Ismerjük egymást,erről a kapcsolatról is elmondtam az elején a véleményem-jót,rosszat egyaránt.Tudja hogy nem élnék ilyen húzással.Nem is lett volna okom rá,szépen megvannak.De most nem tudom mit tegyek?
Szerintem mindenképp mondd el. Ne a fiúval beszélj, hanem a lányoddal, ő a gyereked.
Neked sem érdeked, hogy a lányod hazugságban éljen, egy olyan kapcsolatban, ahol megcsalták őt, és benned is hatalmasat csalódhat akkor, ha megtudja, hogy te tudtál róla, de nem szóltál.
A "kedves, figyelmes, törődő" tulajdonságokat meg el lehet felejteni, mert aki képes megcsalni a párját, arra egyik sem illik ezek közül.
Mondd el, aztán majd a lányod eldönti a kapcsolat sorsát és jövőjét.
12: Nem kell ahhoz nebántsvirágnak lenni, hogy fájjon, ha ilyet megtudsz, csak normális, érző embernek.
Egy anyának meg nem az a fontos, hogy milyen poénos beszólást tud kihozni ebből a helyzetből, hanem, hogy a lányának mi lenne a legjobb.
Én a lányoddal vagyok egyidős és elvárnám anyámtól és apámtól, hogy elmondjanak egy ilyen FONTOS DOLGOT!
Ez nem olyan, hogy vegetáriánus és most húst evett, vagy fogyózik és zsíros kaját evett...ez nem kis semmiség!!!
23F
Jó sok választ kaptam,ahogy nézem nem volt megoszlás.Miután kiírtam és visszaolvastam a saját kérdésem,azonnal rájöttem hogy el kell mondanom.20 perce ért haza a lányom,leültettem,ennyit mondtam:
Sajnálom Kicsim de tegnap Gabit láttam egy lánnyal csókolózni.
Persze ledöbbent,megreccsent.De!
Nyugodt maradt,eszébe nem jutott kételkednie bennem vagy a szavamban.Rákerdezett pár részletre,nem kérte az ebédjét és bement a szobájába.Vittem be neki egy kis csokit,sirdogál de azt mondta meglesz csak beszélnie kell a sráccal.Nem hivta fel,ezt majd személyesen.Valamikor 3 után ér haza.Most csak tétován pakolászok,nem megyek be,békén hagyom.Szerencsére egészséges lelkületű lányka,vagyis nő(😊),nem rajongás és elvakultság jellemzi ezt a kapcsolatot.Remélem okosan kezeli majd.
Volt itt egy férfi hozzászóló.A férjem is igy reagált ahogy Te,bár ő nem az édesapja a gyerekeimnek de imádják egymást.Jobb hogy nem rendezett jelenetet.Pedig nagyon akart volna "beszélgetni" a fiúval az este.Köszi mindenkinek,megy a zöld kéz.
Amúgy azért vacilláltam mert forditott esetben(gyerek látja pl valamelyik szülőt igy),inkább nem kellene beleszólni.Ezért agyaltam hogy meddig terjed ebben az esetben a szülői felelősség..Még egyszer köszi.
4-es válaszoló vagyok. Örülök, hogy jól döntöttél.
A további fejleményeket is oszd meg velünk kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!