Szerintetek mit tegyek?
A fizetős oldalak is küldözgetik a reklámjaikat, direkt ezért, hogy regisztrálj, és fizess. Ha nincs ott visszaigazoló e-mail a belépési e-mail címmel vagy ilyesmivel, akkor biztos lehetsz benne, hogy csak reklám.
Koszonom,valamennyire megnyugtattal:)
Elmondanad a "torteneted"?,valamennyire megnyugodtam,de ettol fuggetlenul meg van bennem egy pici felsz,emiatt egesz nap gorcsben alt a gyomrom es csak #2 valaszatol nyugodtam meg.
#2-es vagyok:
Csak neked:
Ez az e-mail fiókom spam mappája, amiket itt látsz, egyikre sem vagyok regisztrálva, egyik embert sem ismerem, és mind kéretlenül jött. Csak ezen van 3 ilyen témájú.
Kapok olyanokat is néha, ugyanaz vonatkozik rájuk, mint azokra, amiket a képen látsz. Jönnek ide is olyanok, hogy XY visszaigazolt, és nézzem meg. Olyan oldalakról, amikről életemben nem hallottam. Ha nincs ott regisztráció megerősítés erről az oldalról, amivel be is tudsz lépni, akkor nincs miért aggódnod :) Vannak gagyibb és jobb minőségű reklámok is.
#2 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!