Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Apa megkert,h kuldjek el egy levelet az o emailcimerol megadta a jelszot stb...eddig is belenezhettem a emailfiokjaba(ezert lehetoleg nem megkovezni),mert mikor konyvet rendelek az o emailci.ere kuldenek ki ertesitot,es oda kapom az akciokat.Most is nezegettem mikor nehany furcsa levelet talaltam...egy no irt ra h nem vagyik kapcsolatra de azert talalkozatnanak stb. ez egy szextarskereso oldalon keresztul jott,magyaran szerintem apa beregisztralt egy ilyen oldalra.nemhiszem h megcsalna anyat,de nagyon rossz erzes fogott el.szerintetek beszeljek errol apaval?vagy mit tegyek?17L

2016. aug. 11. 21:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinalj semmit.. csak magadnak artassz vele. Tapasztalat.
2016. aug. 11. 21:24
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szokj hozzá, ilyen spam nekem napi 10 jön, pedig nem vagyok beregisztrálva sehova. Szerinted faterod nem titkolná el annyira, hogy ne adja meg a jelszót, ha ilyet tesz?
2016. aug. 11. 21:24
 3/15 A kérdező kommentje:
#2:99%ban biztos vagyok benne,hogy regisztralt,mivel ez egy fizetos oldal,tudom,mert probaltam belepni ra
2016. aug. 11. 21:28
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

A fizetős oldalak is küldözgetik a reklámjaikat, direkt ezért, hogy regisztrálj, és fizess. Ha nincs ott visszaigazoló e-mail a belépési e-mail címmel vagy ilyesmivel, akkor biztos lehetsz benne, hogy csak reklám.

2016. aug. 11. 21:29
 5/15 A kérdező kommentje:

Koszonom,valamennyire megnyugtattal:)

2016. aug. 11. 21:36
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Na ennek örülök :)

2016. aug. 11. 21:37
 7/15 A kérdező kommentje:

Elmondanad a "torteneted"?,valamennyire megnyugodtam,de ettol fuggetlenul meg van bennem egy pici felsz,emiatt egesz nap gorcsben alt a gyomrom es csak #2 valaszatol nyugodtam meg.

2016. aug. 11. 21:43
 8/15 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok:

Csak neked:

[link]

Ez az e-mail fiókom spam mappája, amiket itt látsz, egyikre sem vagyok regisztrálva, egyik embert sem ismerem, és mind kéretlenül jött. Csak ezen van 3 ilyen témájú.

2016. aug. 11. 21:47
 9/15 A kérdező kommentje:
#2:nem ilyenre gondoltam,ezeket lattam es ezekhez nem is szolok semmit,mert tudom,hogy kamu stb.amit kapott konkretan egy szextarskereso oldalrol jott,olyan visszajelzes fele,hogy azon az oldalon rad irtak,keppel stb.ettol fuggetlenul lehet,hogy tenyleg csak egy hirdetes,amit en komplikalok tul,mert mikor rakattintok rogton a regisztraciora es a belepesre ugrik,h meg akarom nezni az illeto profiljat,igy mar hajlok ra hogy nagyon igazad van
2016. aug. 11. 22:14
 10/15 anonim ***** válasza:

Kapok olyanokat is néha, ugyanaz vonatkozik rájuk, mint azokra, amiket a képen látsz. Jönnek ide is olyanok, hogy XY visszaigazolt, és nézzem meg. Olyan oldalakról, amikről életemben nem hallottam. Ha nincs ott regisztráció megerősítés erről az oldalról, amivel be is tudsz lépni, akkor nincs miért aggódnod :) Vannak gagyibb és jobb minőségű reklámok is.

#2 voltam

2016. aug. 11. 22:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!