Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Apa megkert,h kuldjek el egy levelet az o emailcimerol megadta a jelszot stb...eddig is belenezhettem a emailfiokjaba(ezert lehetoleg nem megkovezni),mert mikor konyvet rendelek az o emailci.ere kuldenek ki ertesitot,es oda kapom az akciokat.Most is nezegettem mikor nehany furcsa levelet talaltam...egy no irt ra h nem vagyik kapcsolatra de azert talalkozatnanak stb. ez egy szextarskereso oldalon keresztul jott,magyaran szerintem apa beregisztralt egy ilyen oldalra.nemhiszem h megcsalna anyat,de nagyon rossz erzes fogott el.szerintetek beszeljek errol apaval?vagy mit tegyek?17L2016. aug. 11. 21:15
11/15 A kérdező kommentje:
#2:Nagyon szepen koszonom a valaszaidat es a megnyugtatast:)nem lattam visszaigazolast es ezekhez hasonlo dolgokat
2016. aug. 11. 22:23
12/15 anonim válasza:
Akkor nyugodtan berelaxálhatsz így késő este, csak vak riasztás volt :)
13/15 A kérdező kommentje:
Az biztos,most mar nyugodt szivvel es gyomorral fogok aludni:)
2016. aug. 11. 22:29
15/15 A kérdező kommentje:
Joejt #2:)
2016. aug. 11. 22:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!