Mondjam el anyámnak, hogy tudom hogy megcsalta/csalja apámat?
Tudok kb mindenről, bizonyitékkal hogy anyám csalja apámat. Csalódtam is benne, és azt szeretném hogy hagyja abba, mert nem akarom én leállitani, de lehet az lesz. Ő is tudja hogy ha lebukik akkor apám kb úgy megveri hogy örülök ha túléli.
Nem érdekelnek olyan kommentek hogy semmi közöm hozzá, mert igenis van közöm a saját anyámhoz, főleg úgy, hogy rám is kihat az egesz dolog.
Aznem hatna ki rád, nem zavarna, hogy tudod apád azért veri fépholtra anyád, mert Te dobtad fel?...
Egyébként ha ilyen erőszakos akkor lehet,hogy pont a durvasága elől menekült más karjába
Semmiképp ne mondd el apádnak, de szerintem anyukáddal megbeszélheted higgadtan a dolgot négyszemközt. Nem tudom hány éves vagy, de szavaidból és összeszedett érvelésedből azt tippelem 15-18 közt lehetsz. Anyukád szerintem adna a véleményedre és ha nem túl erős az érzelmi kötelék közte és szeretője közt, akár be is fejezheti a viszonyt.
Azt viszont semmiképp se tedd hogy apádnak beszélsz erről, mert néhány férfiből komplett idiótát, erőszakos vadembert csinál a féltékenység. Ezt nem kívánhatod magadnak és édesanyádnak.
Beszélgess el vele nyugodt légkörben, hátha választ kapsz sokmindenre.
Természetesen apámnak nem mondanám el, nem akarom hogy megverje.. pont ezt akarom elkerülni, és ezért szeretném hogy hagyja abba azt, amit csinál, mert ha kiderül az nem lesz jó, és így is elég bénán csinálja.
A légkör tényleg nem a legjobb nálunk, soha nem is volt jó, de mára már nincsenek verekedések. Ebből a szempontból meg is értem valahol anyukámat hogy félrelépett, de akkor se jó amit tesz.
Nem feküdt le a férfival, csak csók volt egyenlőre, de a viselkedéséből úgy veszem le, hogy lassan beleszeret.
Bizonyítani beszélgetéssel tudom, egy nőnek konkrétan leírt mindent. És amellett se lehet elmenni, hogy munkából órákkal később jön haza, mint szokott...de hazudozik összevissza hogy hol volt.(Telefonbeszélgetéseket már nem is mondom)
5-ös nem igazán hat meg, amit mondasz:) nem érdekel hogy minek tartasz, és megnézném hogy ebbe a helyzetbe te mit csinálnál, ha tudnád hogy milyen családba élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!