Mondjam el anyámnak, hogy tudom hogy megcsalta/csalja apámat?
Tudok kb mindenről, bizonyitékkal hogy anyám csalja apámat. Csalódtam is benne, és azt szeretném hogy hagyja abba, mert nem akarom én leállitani, de lehet az lesz. Ő is tudja hogy ha lebukik akkor apám kb úgy megveri hogy örülök ha túléli.
Nem érdekelnek olyan kommentek hogy semmi közöm hozzá, mert igenis van közöm a saját anyámhoz, főleg úgy, hogy rám is kihat az egesz dolog.
Igazad van, anyukád bénán és rosszat csinál. A csapda a kérdésben, hogy nem tudjuk miért teszi! Te sem tudod, sőt nem is érdekel, csak az, hogy ne tegye! Azt is csak feltételezhetjük, hogy anyud nem tudna elvállni és elköltözni, nem hiszem, hogy tellne rá és biztosan retteg is, hogy elveszít benneteket. Valószínűnek tartom, hogy ha lehete, egyszerűen elvállna.
A pasiról se tudunk semmit! Te sem, sőt téged nem is érdekel, csak, hogy tűnjön el a képből. Pedig lehet szeretné és megbecsülné anyukádat, de lehet, hogy nem.
Motoszkál még valami a fejemben...
Hány éves vagy? Hány évig laksz majd még otthon?
Vajon eleget ahhoz, hogy esetleg tönkretedd miatta anyud hátralévő életét?
Azt javaslom, hogy beszélgess anyukáddal négyszemközt... Olvasom, hogy jól számonkértétek, de nem erre gondolok. Beszélgess, indulatok nélkül kérdezd meg mit gondol, mit érez, miért tette és ha feltetted a kérdéseket, akkor hallgasd meg csendben a válaszokat, ha mindent tudsz akkor aludj rá egyet-kettőt és utána formálj véleményt. Nehéz elhinni, de a szülő is ember, hibázhat, tévedhet. Remélem segítettem egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!