Lenne beleszólása az anyámnak, hogy 17 évesen milyen bugyit hordjak?
"Én szoktam kimosni kézzel, de egyszer belekeveredett a szennyesem közé és nem rakta be a mosásba, a többi bugyival. Amúgy Hajdú mosógépünk van, amivel én nem tudok mosni és 3 bugyinak nem pazarlok el 20 liter vizet."
#1 előbb olvasd el figyelmesen, aztán reagálj: ő szokta kimosni, pont azért mert a 3 bugyijára nem használ el annyi vizet, amennyi a mosógépbe kell (az más, hogy nem tudja használni).
A kérdésre válaszolva:
Abban teljesen igazad van, hogy bizonyos ruhákhoz a tanga jó. Szerintem nincs beleszólása, ha a saját zsebpénzedből veszed. Az szerintem mindegy, hogy akár tőlük vagy rokonoktól kapod, hiszen a zsebpénz pont arról szól, hogy azt veszel belőle amit szeretnél és szükséged van rá. Az más lenne, hogyha elpazarolod, hülyeségekre költöd vagy megmondják, hogy pl mit szeretnének mit vegyél a szülinapi pénzedből.
Tudom bekapcsolni, meg vizet engedni bele, de gumicsizmában kell mellette állni, meg utána a nehéz ruhákat öblíteni, átemelni a centrifugába. Nagyon muszáj megcsinálom, de egy fél napos dolog és nekem nehéz.És véletlenül keveredett bele a többi szennyes ruha közé. Ha autómata mosógép lenne kimosnék mindent.
Nem ezért írtam ki a kérdést, hogy a mosógépen akadj fent.
Én még nem írtam.
De tárcsás mosógéppel én sem kezdenék, félautomata hajdu mosógép is olcsó már, kicsit olyan, mintha a világ végén laknátok,(szarkazmus) anyukád az internetet nem ellenzi a csúnya elektronátha és a wifihullám káros hatásai miatt? (Szarkazmus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!