Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lenne beleszólása az anyámnak,...

Lenne beleszólása az anyámnak, hogy 17 évesen milyen bugyit hordjak?

Figyelt kérdés
Még tanulok, de a saját pénzemből vettem magamnak 3 tangát, mert oké, hogy nem a legegészségesebb, de van olyan ruha, ami alá nem lehet mást felvenni. Én szoktam kimosni kézzel, de egyszer belekeveredett a szennyesem közé és nem rakta be a mosásba, a többi bugyival. Amúgy Hajdú mosógépünk van, amivel én nem tudok mosni és 3 bugyinak nem pazarlok el 20 liter vizet. Utána teljesen kiakadtak, hogy milyen idézem "szart" hordok, meg ki sem mondja azt, hogy tanga. Szerintem nem az anyámnak és apámnak kellene beleszólni, hogy milyen bugyit hordok, magánügy. Hozzáteszem 11 éves korom óta magamnak vedzek betétet és tampont, mert körülbelül ugyanígy reagáltak rá. Soha egy gyantát, arckrémet semmit nem vett meg. Ezekre költöttem gyerekkorom óta az összes pénzemet.
2016. aug. 12. 18:44
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
83%
#9, te totálisan hülye vagy. Esetleg a 11 éves, rosszul nevelt kis pitsák játszanak tangával de egy nő azért vesz fel tangát, mért bizonyos ruhadarabok alatt mondjuk kilátszódik a sima bugyi vonala, vagy mert ez kényelmesebb neki.
2016. aug. 12. 20:10
 12/38 anonim ***** válasza:
7%

Igen, nagyon kényelmes. Legalább bevallanátok, hogy szerettek segget villantani, sokkal tisztelendőbb lenne.

Mindenki hord bugyit. (MICSODA!?!?!)

Ha valakinek a bugyija széle a legnagyobb gondja, akassza fel magát. Soha életemben nem láttam senkin bugyiszélt. És ha igen is, mi lett volna? Semmi.

Mondd meg, hogy szexinek érzed magad tőle. Ennyi. Nem kell itt mindenféle mondvacsinált indok. Szexisnek lenni nem bűn, rizsázni, mellébeszélni igen.

2016. aug. 12. 20:37
 13/38 anonim ***** válasza:
80%
Aztak**a, keverőtárcsás mosógépetek van? Nem mondom, hogy mindenképpen kell, hogy összefüggés legyen a kettő közt, de igazából érthető, hogy anyud szerint a tanga csak egy "szar". Már az is, hogy apád kiakad a te alsónemű viseleteden... Én mondjuk 30 vagyok, és még most is megbeszélem anyámmal a bugyijaimat, de az én anyám a világ legjobb bugyivásárlója, ott se vagyok, úgy szerzi be a legjobbakat (minőségben, stílusban), de olyat tutira nem mondott volna egy alsóneműre, hogy az egy szar, ha nekem tetszik. Meg a betét, tampon is egy szar? Apádnak ebbe beleszólása van? Apádnak? Ilyen van?
2016. aug. 12. 20:52
 14/38 anonim ***** válasza:
95%
"Soha életemben nem láttam senkin bugyiszélt." ez azért van, mert az anyád volt az egyetlen nő, akihez három méternél közelebb jutottál
2016. aug. 12. 21:12
 15/38 anonim ***** válasza:
91%
Nem szólhatnak bele abba hogy milyen bugyit hordasz.
2016. aug. 12. 22:18
 16/38 anonim ***** válasza:
0%
Uhh. Oké, akkor elmesélem, hogyan kell gyorsan kimosni egy tangát (ilyet úgysem csináltam még). Vízcsap, mosdókagyló van? Fogod a tangádat a kezedben, kinyitod a langyos-meleg vizet, ráteszel egy kis szappant a tangára, dörzsölgeted, majd a folyó víz alatt kiöblíted, mehet a szárítóra. Nem kell hozzá se hajdú mosógép, se 20 liter víz.
2016. aug. 12. 22:39
 17/38 anonim ***** válasza:
0%
Ha így mosod, nem fog a szennyes közé kerülni. Én olyan 14 éves korom óta nem mosatom anyámmal a ruháimat, nagyon ciki lenne. Szerintem ideje lenne egy kicsit felnőnöd. Amúgy 17 évesen full magánügy, hogy milyen típusú alsóneműt hordasz, de anyádék úgyis belekötnek ha a száritón látják meg. Beszéld meg anyáddal, hogy miért kell a tanga, bizonyos ruhák alá, stb.
2016. aug. 12. 22:44
 18/38 A kérdező kommentje:

Komolyan ennyi értetlen, beszólogató, unstkozó ember van itt? Régebben normális válaszokat szoktak adni.

Nagyon szellemes hülye utolsó. Mondtam, hogy belekeveredett véletlenül a többi szennyes közé. De már vagy harmincszor írtam le.

2016. aug. 12. 22:46
 19/38 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó, szerintem nem olvastad végig a kérdést.
2016. aug. 12. 22:47
 20/38 A kérdező kommentje:
Mondjuk mert véletlenül összefogtam egy másik ruhával????? Nm kll elmondanod, hogyan kell kimosni egy bugyit. Szerintem ugyanaz irogat több fiókból.
2016. aug. 12. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!