Lenne beleszólása az anyámnak, hogy 17 évesen milyen
bugyit hordjak?
Figyelt kérdés
Még tanulok, de a saját pénzemből vettem magamnak 3 tangát, mert oké, hogy nem a legegészségesebb, de van olyan ruha, ami alá nem lehet mást felvenni. Én szoktam kimosni kézzel, de egyszer belekeveredett a szennyesem közé és nem rakta be a mosásba, a többi bugyival. Amúgy Hajdú mosógépünk van, amivel én nem tudok mosni és 3 bugyinak nem pazarlok el 20 liter vizet. Utána teljesen kiakadtak, hogy milyen idézem "szart" hordok, meg ki sem mondja azt, hogy tanga. Szerintem nem az anyámnak és apámnak kellene beleszólni, hogy milyen bugyit hordok, magánügy. Hozzáteszem 11 éves korom óta magamnak vedzek betétet és tampont, mert körülbelül ugyanígy reagáltak rá. Soha egy gyantát, arckrémet semmit nem vett meg. Ezekre költöttem gyerekkorom óta az összes pénzemet.
Ezek szerint keverőtárcsás mosógépetek van. Ami azt jelenti, sok mindenre nem telik, vagy a szüleid egyszerű emberek.
Talán éppen ezért (IS!) kicsit belevethetnéd magad a házimunkába. Koleszos voltam valamikor, ott is keverőtárcsás mosógép volt. Már 14 évesen mindenki simán ki tudta mosni a saját ruháit, nem egy ördöngősség. Az meg távolról sem igaz, hogy nem bírod kivenni a kimosott ruhákat, kézzel átöblíteni és beletenni a centrifugába. Ne légy lusta, talán te is ki fogod bírni!
2016. okt. 20. 11:38
32/38 A kérdező kommentje:
Tellene rá, mert a Hajdú mosógép és centrifuga ugyanannyiba kerül, mint az akciós automat mosógépek. Anya azerint szét kellene bontani a fürdőszobát, hogy beszereljék a mosógépet. Így meg szerintük könnyű és ezt szoktk meg.
Nem a mosásról van szó, hanem, hogy nem dönthetem el milyen bugyit vegyek fel. És nincs is elég, mert ilyen női dolgokra nem ad nekem pénzt.
2016. okt. 20. 11:56
33/38 anonim válasza:
Olyan bugyit hordasz, amilyet akarsz!
A menyem, akit 10 éves kora óta ismerek, 14 éves kora óta hord tangát (mellesleg nagyon jól áll neki) de nyáron nem hord bugyit, csak ha nagyon muszáj .... és ehhez senkinek semmi köze nincs.
Ami viszont FELHÁBORÍTÓ, hogy tanuló létedre az alapvető egészségügyi és higiéniás dolgokról évek óta magadnak kell gondoskodnod.
Ez elsősorban anyád vétke (igen vétek és nem hiba) apádnak inkább ezért kellene sarkára állnia, ha a helyzet magaslatán lenne, nem pedig bugyi-ügyekbe ütnie az orrát! :)
2016. okt. 20. 15:48
34/38 anonim válasza:
Hát én nagyon jókat mulatok itt a válaszokon. Tényleg ilyen ostoba itt a legtöbb ember? Értő olvasás..?
Kérdező: nem, nincs beleszólásuk, és érthetetlen a reakciójuk a bugyira, és a betétre, tamponra is...
2016. okt. 20. 16:15
35/38 A kérdező kommentje:
Már beletörődtem, hogy nem veszik meg, mert az nálunk bűn. Pont nekem volt akkora szerencsém, hogy ilyen családba születtem bele. Tesómat tömik pénzzel, pedig neki ilyen dolgokat nem is kell venni, mert fiú. Ráadásul anya tanárnő és ő tanít gyerekeket. Volt, hogy ordítozott, hogy ilyen szarokat miért veszek. Ez 5-6 éve akkora megrázkódtatás volt, hogy egyszerűen nem veszi meg és nem szabad róla beszélni. A tampont azt, hiszi hogy a prostik használnak, mert milyen, hogy 17 évesen odanyúlkálok. Ennyire prűd és elmaradott ember nem sok van a világon, néha azt, hiszem hogy a menstruációmon akar spórolni, hogy pénzt se ad rá.
2016. okt. 20. 17:23
36/38 anonim válasza:
Mi a fene van az emberekkel, hogy kiakadnak betéten, tamponon? Anyád nem százas, az biztos.
Semmi köze, milyen alsóneműt hordasz, nem vagy már kisgyerek.
42/f
2016. okt. 20. 17:27
37/38 Lexadomy válasza:
Nagyon nehéz helyzetben vagy, DE! Arról nem Te tehetsz, hogy ilyen gondolkodásmódú szülőktől születtél. Nekem 3 gyermekem van, a nagyobbik 15 éves lány :) Nem tudsz tenni ez ellen semmit! Vigyázz az itteni szidalmazókra, ne nagyon figyeld az uszításaikat, mert most nehéz korszakban vagy a 17 éveddel. Nekem is van véleményem, de megtartom, mert akármennyire pokol (hidd el hasonló az én anyám is), de nem minden Veled egykorú jár suliba a Te korodban, hanem eltartott plázacicák. Gondolj arra, hogy a nehezén már túl vagy, mert azért már nem 5 éves vagy, a kötelező tisztelet miatt legalább tartsd Magad, később már nem lesz ennyire nehéz. Menni fog, tudom, most könnyen beszélek, de attól sem lesz könnyebb, ha most megutálod Őket azért, mert most mindenki itt szidja a hozzáállásukat! Gondolj arra, Én azt tettem, hogy Te tudni fogod milyen szülő ne legyél majd a gyermekeddel!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!