Lenne beleszólása az anyámnak, hogy 17 évesen milyen bugyit hordjak?
Idézet a kérdés leírásából:
"Én szoktam kimosni kézzel, de egyszer belekeveredett a szennyesem közé és nem rakta be a mosásba, a többi bugyival."
Olvas, odafigyel, értelmez, nem ír hülyeségeket. Köszipuszi.
Érted te egy ló***t. :DD Ha értenéd, nem kezdted volna magyarázni a tangamosás szabályait. Nem kell itt a szöveg, oda se figyeltél, mit olvasol, csak irkálsz össze-vissza. Mert abba belegondolni luxus, hogy véletlenül összefogta egy másik ruhával vagy valami. Nem mintha tisztem lenne megvédeni a kérdezőt, de a tangamosáson pörögni, barátom, ilyet is ritkán látni. :D
Amúgy meg ki nem f**sa torkon, te mitől kapsz agybajt? Bár ahogy elnézem, láthatóan mindentől. :)
Szerintem sincs beleszólása.
Hasonló helyzetben vagyok mint te, csak nekem a tangámat még nem láttam meg.Egy van, mert ritkán olyan ruhákat hordok ahol kilátszik a bugyi volnala, de amúgy nem szeretem,nem kényelmes.
Viszont 17 évesen már bőven van jogod eldönteni miket hordasz, főleg ha még a saját pénzedből is vetted.
Nem, de sajnos önmagában az, hogy igazad van, nem fog segíteni a helyzeteden.
Tudom, mit érezhetsz, ugyanilyenek voltak az én szüleim is, még a fogkrémet is magamnak vettem. Sőt, ők olykor ki is dobatták velem, amit vettem (borotvát, szempillaspirált, mindezt gimi utolsó évében). Volt, hogy apám meg is akart verni, amiért mertem venni egy 150 Ft-os eldobható borotvát.
Na de a lényeg, hogy a csap alatti mosás szerintem egy alsónemű esetében nem feltétlen elegendő, szóval ha tudsz, vegyél legalább mosószappant (ha eddig nem azt használtál) meg teafaolajat, és miután jól átdörzsölted többször, kis ideg vízben áztasd be és csepegtess rá az olajból. Simán megvan, míg fürdesz, és akkor kevésbé látják, talán kevesebbet is csesztetnek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!