Mondjam el anyámnak, hogy tudom hogy megcsalta/csalja apámat?
Tudok kb mindenről, bizonyitékkal hogy anyám csalja apámat. Csalódtam is benne, és azt szeretném hogy hagyja abba, mert nem akarom én leállitani, de lehet az lesz. Ő is tudja hogy ha lebukik akkor apám kb úgy megveri hogy örülök ha túléli.
Nem érdekelnek olyan kommentek hogy semmi közöm hozzá, mert igenis van közöm a saját anyámhoz, főleg úgy, hogy rám is kihat az egesz dolog.
Szerintem mond meg neki, hogy tudsz a dologról. Ettől nagyon el kell hogy szégyellje magát. Továbbá tedd szóvá, hogy ezt neki kell elmondania, mert ha kiderül, akkor mégrosszabb lesz. És ha kiderül hogy te is tudtál róla te is megütheted a bokád miatta. Ha ezek után folytja mond el apádnak. Én így tenném.
Remélem segítettem! :)
Érdekes ennek a sok "gyereknek" a hozzáállása a saját anyjukhoz.
Ismerősnél ugyanez volt. Apa nem csak verte az anyát, hanem mellette még csalta is. A nő nem tudott sehova sem menni, meg amúgy is rettegett állandóan. Mikor végre lett valakije, aki szerette volna, a saját fia feltörte az összes fiókját, megtudott mindent és még ő is nekiesett a saját anyjának. Az persze nem zavarta, hogy az apja még rosszabb, szerinte az anyjának kuss a neve, a gyerekek miatt el kell viselnie mindent. Az anyának hiába volt bizonyítéka a férj csalásáról, a gyerekek azt mondta, hogy hazudik és az összes olyan jelzőt felsorolta, ami itt is le lett írva a sok tökéletes ember által!!!
Nem tudod kérdező, hogy mi miért történik! És semmi közöd hozzá! Ahogy anyádnak a te boldogságod a legfontosabb, úgy neked is kötelességed lenne őt támogatni! Milyen dolog már, hogy te normálisnak veszed, hogy apád veri az anyádat??? Tudod, nagyon szégyellheted magad!
és mit akarsz elérni uralkodni anyádon ahogy a verekedős agressziv apuci teszi
ugyan olyan undoritó sza1rágó vagy mint apád
egy passzív agresziv kis nyomoronc
semmi közöd hozá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!