Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam ezzel a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam ezzel a párom szerintetek? (többi lent)

Figyelt kérdés

szerintetek megcsalásnak számít, ha a barátnőm mellett fél éve barátkozom egy lánnyal? még sosem találkoztunk élőben, neten át beszélgetünk, de lelkileg közel kerültünk egymáshoz.

neki el tudtam mondani, hogy boldogtalan vagyok a párom oldalán, hogy sokszor vagyok feszült, mert nehezen viselem el a párom dolgait, hogy hiányzik az életemből a szerelem, a szex, valódi intimitás.

ezzel a lánnyal mindent meg tudok beszélni, és ő is velem.

bele tudnék szeretni, és azt mondta, ő is megszeretett, de semmi nem történt, hiszen nem is találkoztunk még.

ez szerintetek megcsalás a párom irányába?

2016. aug. 31. 18:06
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
87%

Drága uram, biztos te vagy a főnyeremény, csakhogy már te is írtad, a barátnőd se boldog veled. És a másik lány se akar veled összejönni. Elárulok egy titkot, ha az ember lánya össze akar jönni valakivel, akkor nincs olyan, hogy "most nem fér bele az életébe".... Haha, röhög a vakbelem.

A barátnőd valszeg egy hozzád hasonló akaratgyenge gerinchiányos lény, aki pont olyan kapcsolatfüggő, mint te.

2016. szept. 4. 22:16
 42/47 anonim ***** válasza:
41%

Nem. Van egy női bárátod.

Ennyi.

2016. szept. 6. 14:50
 43/47 anonim ***** válasza:
31%

A végéről lemaradt:

És ahogy a férfi-n barátságnál lenni szokott, az egyikőtök többet akar.

2016. szept. 6. 14:51
 44/47 anonim ***** válasza:
78%

Érzelmi megcsalás is létezik.

Még kapcsolatban vagy de már készülnél átugrani egy másik kapcsolatba...csak ugye a másiknak nem kellesz.

2016. szept. 8. 17:00
 45/47 anonim ***** válasza:
Tudhatsz valamit, kérdező. Csak azt nem, hogy a barátnőd szépen elraktározza ezt, meg a másik lány is. (Nálam pl. olyannak, aki a korábbi párjáról panaszkodott, sosem volt komoly esélye, hiszen mi a garancia, hogy nem ugyanezt csinálja majd velem is.) Vissza kapod majd ezt, így működik a világ. Csak majd jusson eszedbe, te kis mindent tudó.
2016. szept. 10. 19:17
 46/47 anonim ***** válasza:
Igen megcsaltad de nem fizikailag !Azzal hogy egy ismeretlen lànnyal kezdtél beszélgetni hiàba lett később a baràtod ez nem sokat jelent !Ha egy gyerekori lànybaràtodnak panaszkodsz még azt megérteném !
2016. okt. 11. 17:17
 47/47 anonim ***** válasza:

Mi a különbség gyerekkori lánybarát, és eközött?

Semmi. Őt idősebben ismerte meg. Nincs ebben semmi különös.

2016. okt. 12. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!