Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam ezzel a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam ezzel a párom szerintetek? (többi lent)

Figyelt kérdés

szerintetek megcsalásnak számít, ha a barátnőm mellett fél éve barátkozom egy lánnyal? még sosem találkoztunk élőben, neten át beszélgetünk, de lelkileg közel kerültünk egymáshoz.

neki el tudtam mondani, hogy boldogtalan vagyok a párom oldalán, hogy sokszor vagyok feszült, mert nehezen viselem el a párom dolgait, hogy hiányzik az életemből a szerelem, a szex, valódi intimitás.

ezzel a lánnyal mindent meg tudok beszélni, és ő is velem.

bele tudnék szeretni, és azt mondta, ő is megszeretett, de semmi nem történt, hiszen nem is találkoztunk még.

ez szerintetek megcsalás a párom irányába?

2016. aug. 31. 18:06
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
83%

Mondom én, még nem szar eléggé a csajoddal. Miért nem vagy képes gerinces ember módjára beszélni vele, hogy nem akarsz már vele lenni, nem vagy boldog?

Nem egyik kapcsoltból a másikba kell menekülni. Legyél már férfi! Nem fogsz belehalni, ha x ideig egyedül maradsz. Talán átgondolod a dolgaidat, rájössz hogy viselkedsz és esetleg legközelebb emberségesebb leszel azzal aki szeret téged.

Neked hogy esne, ha te halál szerelmes lennél a párodba, de ő csak azért lenne már veled, mert még nincs másik kapcsolat, de amúgy szarul érzi magát, nem boldog, nyűg az egész, ráadásul másnak kibeszél és panaszkodik rólad? Gondolkozz már el magadon!

2016. aug. 31. 23:42
 22/47 A kérdező kommentje:
a lányt láttam képeken, videón, skype-on... azért kerüli velem a találkozást, mert fél, hogy több is történne, ha nem tudnánk parancsolni magunknak.
2016. aug. 31. 23:51
 23/47 A kérdező kommentje:

szerintem a párom sem boldog velem, használjuk egymást kölcsönösen, ő ugyanúgy fél, h. egyedül marad.

nagyon kapaszkodik belém, nagyon féltékeny típus.

2016. aug. 31. 23:58
 24/47 anonim ***** válasza:
83%

Ha szerinted a párod sem boldog veled, egyikőtökben nem merült még fel, hogy esetleg beszélgessetek a kapcsolatotokról? Nem is értem, emberek hogy vannak egymás mellett így? Éveket töltenek kölcsönösen szenvedve és szenvedtetve a másikat, közben flörtölnek amerre látnak, és ettől még jobban szenvednek, mert nem alapvetően gerinctelen férgek, csak nyomorúságosan töketlenek.

Kifogások persze nálad is hegyekben állnak: "nagyon ragaszkodik hozzám". Aha, ő valószínűleg ugyanezt hajtogatja, mialatt te egy másik csajnak öntöd ki a szíved chaten.

2016. szept. 1. 12:04
 25/47 anonim ***** válasza:
17%

Nem csaltad meg, de hamarosan meg fogod tenni....... és ez nem feltétlenül baj! Kövesd az érzelmeidet szerintem, mert túl kevés az élet ahhoz, hogy keserű szájízzel érjen véget!

Majd ha itt lesz az idő tudni fogod, hogy mit tegyél, addig ne tárd fel a párod előtt titkos vágyakozásaidat.

Ne aggódj, hallgass magadra, hiszen nem vagy hibás az ösztöneidért, de ebben a társadalomban nem fogsz megértő fülekre találni, úgy , hogy nyilvánosan ne vállald fel tetteid!

2016. szept. 1. 14:10
 26/47 anonim ***** válasza:
84%
25, ha a morális kérdést félre is teszem, mi értelme fenntartani egy szar kapcsolatot, ha úgyis mást szeret?
2016. szept. 1. 14:11
 27/47 anonim ***** válasza:
39%
26 még nem szeret mást csak szeretne ( vágyik rá ) szeretni mást! Majd ha viszonozzák a szerelmét akkor lépni is merni fog.
2016. szept. 1. 14:15
 28/47 A kérdező kommentje:
jól látjátok; szeretném szeretni, vágyom rá nagyon. :))
2016. szept. 1. 14:42
 29/47 anonim ***** válasza:
84%
Egy szar alak vagy. Remélem mindkettő otthagy.
2016. szept. 2. 17:24
 30/47 anonim ***** válasza:
41%

többször is leírtad most,hogy nem szereted a párodat,csak azért vagy még vele,mert a másikkal nem jött össze.

na már most feltenném a 10 milliós kérdést. szerinted összesen 2 lány van a világon?

miért nem fogadod el,hogy egyik sem illik hozzád és lépsz túl mindkettőn? és keresel magadnak mást?akivel kölcsönösen szeretitek egymást.

amúgy megjegyezném,hogy nem gondoltad te sem komolyan,hogy a másik csaj szeretni fog,úgy hogy közben mással jársz. nem sok gerincre vall.a másik dolog,hogy még sosem találkoztatok,de már jobban szereted őt,mint a barátnődet,akivel évek óta együtt vagy?

ezzel szegény párodat nagyon megalázod..váljatok el békében és szerintem a netes csajt is hagyd. komolyan,rengeteg nő van még rajtuk kívül..de amíg köztük őrlődsz,addig csak tönkreteszed mindenki életét.

2016. szept. 2. 18:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!