Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam ezzel a párom szerintetek? (többi lent)
szerintetek megcsalásnak számít, ha a barátnőm mellett fél éve barátkozom egy lánnyal? még sosem találkoztunk élőben, neten át beszélgetünk, de lelkileg közel kerültünk egymáshoz.
neki el tudtam mondani, hogy boldogtalan vagyok a párom oldalán, hogy sokszor vagyok feszült, mert nehezen viselem el a párom dolgait, hogy hiányzik az életemből a szerelem, a szex, valódi intimitás.
ezzel a lánnyal mindent meg tudok beszélni, és ő is velem.
bele tudnék szeretni, és azt mondta, ő is megszeretett, de semmi nem történt, hiszen nem is találkoztunk még.
ez szerintetek megcsalás a párom irányába?
Ez még nem, szerintem szexelnetek kéne hozzá, sok sikert! Az első megcsalás még kicsit fura érzés, de hamar megszokod és vágyni fogsz ezekre a kis kitérőkre. Javaslom, vágj bele, nem fogod megbánni! :)
25/N
Nem értem, miért ezen rágódsz, miközben van egy szar kapcsolatod, amit
A) meg kéne javítani
B) le kéne zárni.
Tök mindegy, hogy megcsalás-e vagy sem, elvégre egy kalap kakit nem adnék a kapcsolatodért.
Igen, ez megcsalás.
Ha ennyire rossz a barátnőddel, akkor zárd le.
Elég undorító dolog úgy lelkizni valakivel, akivel még össze is akarnál jönni, hogy közben a barátnődet beszéled ki.
Ha ennyire nem működik a kapcsolatod, akkor le kéne zárnod, és lehetőséget adni a barátnődnek és magadnak, hogy boldogok legyetek valaki mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!