Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel én megcsaltam? Mi számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés

8 hónapja jártam a barátommal amikor ez megtörtént... 3napot voltunk együtt négyen 2fiú-2lány. És mivel a másik két embert szerettük volna összehozni [4en vagyunk ilyen "legjobb barátok" és a lánynak tetszett a fiú, ezért mi mindent megtettünk amit tudtunk értük, össze is jöttek], sokat hagytuk őket kettesben. Így viszont mi is kettesben maradtunk. Szóval alvásnál is a mellette aludtam mivel így tudtuk elérni hogy ők is együtt aludjanak. Aztán első este több órára kiültünk a hintaágyba beszélgetni (mindent megbeszéltünk amit lehetett nagyonjóvolt) aztán ugye egymás mellett aludtunk. Ez eddig nem is volt baj, hiszen nem történt semmi. Meg amúgy is ő a mai napig az egyik legjobb barátom. Alvásnál is csak feküdtünk egymás mellett beszélgettünk aztán aludtunk. Ergó nem karolt át meg semmi. Aztán másnap ugyanez megismétlődött csak kicsit másképp. Este kiültünk a hintaágyra beszélgetni. Én a hálózsákomba ültem mert fáztam. Aztán egyszercsak az ölembe feküdt. Utána egy jó idő múlva felült. (közbe végig beszélgettünk) Mondjuk ez nem jelentett semmit mert ilyenek amúgy is voltak hogy ültünk és akor egymás ölébe tettük a lábunkat vagy ilyesmi. Egyikünknek se jelentett semmit soha (sőt ez még 3asba volt a másik lánnyal, ők a legjobb barátaim ketten) csak kényelmes volt. Aztán miután felült én ott ficeregtem mer már fájt a hátam, erre közölte hogy nyugodtan rádőlhetek vagy belefeküdhetek az ölébe. Ez már alapból fura volt. Hát belefeküdtem az ölébe és ott beszélgettünk még közel egy órát. Aztán bementünk mert esni kezdett az eső. Még beszélgettünk stb aztán aludtunk. Najó hozzáteszem a hasamon volt a feje és úgy aludtunk el. Reggel felkeltünk de egyikünk se tudta hogy végülis a hasamon aludt el vagynem. Aztán arra jutottunk h nem emlékszünk hogy lesálzzt volna. Aztán reggel is ugyanugy feküdtünk feje a hasamon minden. Aztán egy idő után mondta hogy cseréljünk helyet. Mondom minek? De aztán helyet cseérltünk... És én feküdtem az ő hasán. Aztán mondta hogy fázik a keze és beledugta a hálózsákomba a kezem mellé. Ott fogdozta a kezem, a másik kezével meg a vállamat simogatta. Akkor már régen találkoztam a barátommal, akivel távkapcsoltunk volt(közel 200km) és jól esett a dolog...Nem éreztem iránta semmit, nem voltak pillangk a gyomromba csak jól esett. Aztán egyszer megfogta akezem és kihúzta. Én meg megkérdeztem h most mitcsinálsz? És akkor elengedte. Más nem történt közöttünk, ennyi volt, aztán megbeszéltük még aznap este hogy nem akarunk a másiktól semmit, ez egy kaland volt és ennyi. Nem basszuk el a barátságunkat. Most szerintetek ezzel megcsaltam a barátom? [amugy 14 vagyok és ez volt az első kapcsolatom, ami végül 9hónapig tartott]

Hozzátenném, hogy a barátom többször aludt a közös barátunknál (lány) és mielőtt összejöttünk (táborban ismertem meg) aludtam melette, de úgy hogy átkarolt és neki közbe még barátnője volt, és mielőtt végül összejöttünk elgondolkodtam ezen a dolgon h velem is megcsinálhatja meg minden. Jó most nem őt akartam ezzel minősíteni, ő tudtommal nem csalt meg, amiről nem tudok az meg nem fáj.

A kapcsolatunknak azóta vége lett, az utolsó két hónapban igazából már nem volt értelme, mindketten csak szenvedtünk. Szóval szerintetek ezzel én megcsaltam?

2009. aug. 1. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha jól értelmeztem,akkor már nem voltatok együtt. Akkor meg nem volt az.
2009. aug. 1. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha lelkifurdalásod van miatta, akkor igen. A megcsalást mindenki máshogy értelmezi, valaki szerint egy kis tipi-tapi már az, valaki szerint meg csak csóktól számít annak. A Biblia szerint ha csak gondolatban is megcsalod a párod, az már annak számít, de szerintem ez azért enyhe túlzás. Bár megjegyzem, ha valaki igazán szerelmes, eszébe se jut más emberről fantáziálni a párján kívül, tapasztalatból beszélek.
2009. aug. 1. 18:53
 3/5 A kérdező kommentje:

Még együtt voltunk, de a dolog után már nem is találkoztunk, egyszer beszéltünk telefonon, aminek a végén lebaszta a telefont. aztán smsben szakított.

Épp ez volt a bajom, hogy nem volt lelkiismeret fordalásom miatta, de akkormár nem is szerettem igazán a barátom, 1,5-re rá szakítottunk. De már az eset előtt is gondolkoztam a szakításon, mert valahogy már nem volt az igazi és annak, ami történt nem is volt hozzá köze.

2009. aug. 1. 20:00
 4/5 A kérdező kommentje:
*1,5 hétre
2009. aug. 1. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:
ha nem jelentett semmit, akkor nem volt megcsalás! személy szerint nekem más a tapizás is annak számít, de ez kissé más helyzet!
2009. aug. 2. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!