Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam ezzel a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam ezzel a párom szerintetek? (többi lent)

Figyelt kérdés

szerintetek megcsalásnak számít, ha a barátnőm mellett fél éve barátkozom egy lánnyal? még sosem találkoztunk élőben, neten át beszélgetünk, de lelkileg közel kerültünk egymáshoz.

neki el tudtam mondani, hogy boldogtalan vagyok a párom oldalán, hogy sokszor vagyok feszült, mert nehezen viselem el a párom dolgait, hogy hiányzik az életemből a szerelem, a szex, valódi intimitás.

ezzel a lánnyal mindent meg tudok beszélni, és ő is velem.

bele tudnék szeretni, és azt mondta, ő is megszeretett, de semmi nem történt, hiszen nem is találkoztunk még.

ez szerintetek megcsalás a párom irányába?

2016. aug. 31. 18:06
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

engem oltogattok, de mikor azt mondom, a netes lány lehetne az igazi, nekem jöttök, hogy hagyjam őt is??!!

akármekkora szemétládának néztek, vannak érzéseim, az nem úgy működik, hogy megszeretek valakit, és keressek helyette mást, nem egy lecserélhető izé.

a netes lány azért nem kezdett velem, mert rendes lány, és foglalt fickókkal nem áll le, és mert neki most nem férne bele egy kapcsolat, de amúgy nem közömbös irántam, csak ő is bizonytalan, tökölődő, mint én.

2016. szept. 2. 23:52
 32/47 anonim ***** válasza:
84%
azért mondtuk,hogy hagyd a netes csajt,mert NEM akar tőled semmit
2016. szept. 3. 07:34
 33/47 anonim ***** válasza:
84%
te írtad
2016. szept. 3. 07:34
 34/47 anonim ***** válasza:
87%
a barátnőddel szemben meg nem korrekt,hogy már rég nem szereted,mást szeretsz,de ló nincs szamár elven vele vagy.ezek alapján igenis szemét vagy és gerinctelen
2016. szept. 3. 07:35
 35/47 anonim ***** válasza:
78%
Ha lezarnad a mostani kapcsolatodat,a netes lany sem mondhatna tobbe, hogy foglalt pasival nem kezd.Ha ennek ellenere is tartana magat ahhoz, hogy most nem akar kapcsolatot,akkor biztos lehetsz benne,hogy egyaltalan nem erdekled,csupan flortol vagy az egojat fenyezi egy "rajongojaval".
2016. szept. 3. 10:33
 36/47 anonim válasza:
84%
egy rohadt g**i vagy
2016. szept. 3. 11:40
 37/47 A kérdező kommentje:
hölgyeim, azért tudhatok valamit, a párom sem jutott el addig a pontig, h. szakítson velem!
2016. szept. 3. 13:11
 38/47 anonim ***** válasza:
79%
Ha megtudná a kis játékodat hidd el megtenné.
2016. szept. 3. 13:38
 39/47 A kérdező kommentje:
milyen "kis játékomat"? nem csaltam meg, a netes lánnyal sem játszottam, komoly.
2016. szept. 3. 13:49
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
Húzod a barátnőd idejét, kibeszéled egy másik lánnyal, aki miatt simán ott is hagynád. Ez nagyobb árulás, mintha simán dugtál volna egy egyszeri ridanccal. Csúnya leckét fogsz kapni az élettől, ebben biztos lehetsz.
2016. szept. 4. 02:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!