Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmombam megcsaltam a férjem a volt barátommal. Iszonyú rosszul érzem magam és megakarom vele beszélni, badarság lenne ezzel terhelni?
Néhány napja éjszaka azt álmodtam hogy pihenek és a párom elkezd puszilgatni, majd mikor kinyitottam a szemem -álmomban- a volt barátom arcát láttam. S meg sem álitottam hanem szeretkeztem vele. Majd a párom felébresztett mert elkezdtem sírni -azért amit tettem álmomban-.
Azt mondtam neki rosszat álmodtam de azóta is bánt a dolog. Szerelmes vagyok a férjembe és sosem csalnám meg.
Az exem iránt már semmit nem érzek (sem harag sem szeretet, közömbös) de ezt tetézte hogy aznap amikor ezt álmodtam írt egy üzenetet facebookon hogy ő még mindig szeret. Nem vagyunk ismerősök és az üzenetet is töröltem azonnal.
Még is olyan nyomorultul érzem magam. Elszeretném mondani a férjemnek ezt az egészet, mert könnyítene a lelkemen de attól félek őt bántaná.
Szerintetek beszeljek neki erről vagy ne? Te akarnád hallani?
Bármi megoldás hogy kevesbe erezzem magam nyomorultul?
Nem olvastam el, de AZ. Legközelebb tejet is csak úgy veszel, hogy kikéred a véleményét?
23/F
Egyszer azt álmodtam, hogy megöltem a páromat, akit mindenkinél jobban szeretek. Ledobtam egy tetőről. Sírva ébredtem fel, mert nagyon élénk álom volt. De csak álom volt, a legtöbb esetben nem kell őket szó szerint értelmezni. Például soha nem tudnám bántani a páromat, mégis ezt álmodtam valamiért. Talán mert féltem, hogy a saját hibámból elveszítem őt, de ez sem biztos. Bele lehet merülni az álomfejtegetésbe, de végül is az a lényeg, hogy szó szerint értelmezni nem érdemes őket és a benne részt vevőket is értelmetlen terhelni. Ezek a te belső világod furcsa leképezései. Lehet, hogy a benne szereplőkre is csak kivetítesz ilyenkor valami érzelmet.
Úgyhogy ne terheld ezzel a párodat szerintem, jobb esetben sem tud vele mit kezdeni, rosszabb esetben még bánthatja is kicsit a dolog.
Nekem is volt megcsalós álmom, elmeséltem páromnak, meg hogy milyen rosszul érzem magam miatta. Erre megsimogatta a fejemet, és csak annyit tett hozzá, hogy fura vagyok, de azért szeret.
Én se csalnám meg őt soha, és ezt ő is tudja. Mondjuk nem emlékszem konkrét személyre, csak azzal az érzéssel ébredtem, hogy görcsben van a gyomrom, és te jó ég, mit tettem. Aztán rájöttem, hogy semmit.
Szerintem ha jó a kapcsolatotok és bízik benned, nem fogja bántani.
Ma ejjel azt almodtam h ahogy ott fekszunk egymas mellett a parommal ejjel,folemterdel az exem es a szamba tolja a f..kat es kozli h ha nem teszem meg,felebreszti a parom.Magam sem ertem h miert de megtettem.
A vilag osszes kincseert sem szeretnem ezt kivesezni a parommal.
Ezek csak almok.Ram is aznap irt ram az ex,jo volt vele az oral anno,hat beleszottem az almomba,ez nem jelenti h ujra megtennem vagy szoktam ilyesmire gondolni vele kapcsolatban.
Nem mondamam el a helyedben.
Az álmokról nagyon nem tudunk semmit, - a legritkább eset, hogy az valami tényleges vágyakozás volna.
Szóval Isten ments, hogy bármelyikőtöknek lelkifurdalása legyen e miatt.
Nem tudom, hogy jobb lenne-e ezeket elmesélni?
A Kedvesnek is vannak rémálmai az exről, nem meséli el, én meg nem látom értelmét, hogy faggassam, majd elfelejted te is.
Ha hiszel a telepatiban, akkor ez az volt.
Nincs jelentosege. Nyugodtan elmondhatod neki. Ha o tudja, hogy megbizhat benne....miert bantana?
Ha nem feltekeny tipus, hanem egyszeru normalis ember....miert bantana?
Lesz egy erdekes beszelgetesed enni az egesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!