Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem tökéletes feleség, anya, szerető, én még is megcsaltam. Miért tettem?
szerintem mondd el neki. 25 év sok idő. tiszteld meg ennyivel,hogy őszinte vagy. ha tényleg csak egyszeri botlás, az is lehet,hogy megbocsájtja.
tényleg undorító gerinctelen dolog lenne hallgatni róla. megérdemli,hogy tudja. majd ő eldönti,hogy meg tud -e bocsátani. de viszont ha véletlenül derül majd ki később(mástól tudja meg) akkor garántálhatom,hogy azonnal beadja a válást.. neked kéne elmondani amíg még friss a dolog.
NEHOGY ELMONDD!
Ezzel a "teherrel" neked kell egyes-egyedül megbirkóznod.
Én megértelek különben, 25 év az 25 év...
De azt soha nem értettem, hogy miért kéne elmondani egy megcsalást?? Én sem szeretném tudni.
A hűtlen férj követett el hibát, neki kell érte "megbűnhődnie" jobb esetben, miért kell még plusz terhet róni a megcsalt félre? Hiszen így ő neki kell egy rohadt nehéz döntést meghoznia, hogy megbocsásson-e vagy sem. Ha tényleg szereted, nem hozod ilyen helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!