Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A feleségem tökéletes feleség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem tökéletes feleség, anya, szerető, én még is megcsaltam. Miért tettem?

Figyelt kérdés
25 éve vagyunk házasok, nála jobb feleséget, anyát, és szeretőt nem is kívánhatnék. Sose voltak gondjaink az ágyban, mindennel tökéletesen meg voltam elégedve. Akkor még is miért tehettem? Hogyan mondjam el neki? Nem szeretném se őt, se pedig a gyerekeimet elveszíteni...
2016. jún. 16. 14:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
44%

Ez miért nem akkor jutott eszedbe, amikor a másik szájában és testében jártál, vagy még előtte? :( Akkor miért nem jutott eszedbe, hogy "basszus, engem otthon vár haza egy nő, aki tökéletes feleség, szerető és anya".

Nekem is vannak vonzalmaim néha, de amikor gondolatban túllépem a határt és ott a lehetőség, én már akkor undorodok magamtól, amiért és eszembe jut, hogy mi van velem? Nem lehetek ilyen ember, ezt nem tehetem meg. Már amikor ez a közelség, lehetőség felmerült, akkor le tudtam volna hányni magam.

Nem lesz könnyű minden nap a feleséged szemébe nézni, nem tudom mi lenne a jó megoldás.

Amúgy a lelkiismeretes része az embereknek ilyenkor elmondja, mert nem bírja sokáig magában tartani a lelkiismeret furdalást és várja a megkönnyebbülést.

De hogy mi lenne a jobb, őszintén nem tudom...

2016. jún. 16. 21:48
 22/31 anonim ***** válasza:
44%
Neked volt döntési lehetőséged, hogy átvered a asszonyodat vagy sem. De a döntési lehetőséget, hogy kellesz-e így a feleségednek továbbra is, azt már megtagadod tőle, mert menteni akarod az irhádat és félsz a tetted esetleges következményétől. Légy férfi és bízd a feleségedre, hogy megtart téged továbbra is a gyerekeitek és a családi "béke" miatt, vagy elhagy téged és összekaparja évek alatt romjaiból önmagát, amit te okoztál neki. Amúgy meg a feleséged feltehetőleg rendszeresen jár nőgyógyászati szűrővizsgálatokra, csak remélni lehet, hogy nem fertőzted meg valami kis pokoli szemölccsel vagy gombával, mást már nem is merek megemlíteni. Amúgy meg szerintem csak egy troll vagy, aki a biztosítékot akarja kiverni a normális embereknél az ilyen ostoba és provokatív kérdéssel.
2016. jún. 16. 22:27
 23/31 anonim ***** válasza:
78%

18.

Ez nem arról szól, hogy én birtokolni akarok bárkit is, vagy hogy egy kapcsolat 2 ember között csak a birtoklásról szólna. Nem tartok pisztolyt a házastársam fejéhez, hogy hűséges legyen. Szerintem senki nem tesz ilyet, senki nem kényszeríti a párját erre, mert nem is lehet. Ez tisztesség és gerinc kérdése.

Mindössze arról van szó, hogy én monogám vagyok, és attól az embertől aki elkötelezi magát mellettem önszántából, szintén ezt várom el. Ha ezt nem tudja teljesíteni, akkor rendben van, de akkor ne akarjon kapcsolatot velem. Mondja el őszintén és nyíltan, hogy nem tud monogám lenni, és békében elválnak útjaink. A monogám emberek ezt várják el a párjuktól. Őszinteséget, semmi többet. Nincs kényszerítve senki arra, hogy egy ember mellett köteleződjön el. Ha nem akar akkor nem kell. Azzal fekszik össze akivel csak akar, de akkor vállalja is fel, hogy ő így szeretne élni, és ezt előre közölje azzal akivel kapcsolat van alakulóban.

Ez a dolog szerintem alapvető, hogy az emberek őszinték egymáshoz. De legalábbis azok, akik párkapcsolatot kezdenek egymással, mert ez egy elég intim viszony. Aki nem tud 1 ember mellett megmaradni, kalandokra vágyik, az előre közölje ezt a másik féllel, és akkor nem lenne semmi probléma.

Az a másik fél ebben az esetben lehetőséget kap, hogy eldöntse, akar e ilyen emberrel együtt maradni vagy sem. És akármennyire nem tetszik, ehhez a döntéshez bizony minden embernek joga lenne. De nem kapja meg, ha a partner titkolózik. Sok ember nem képes őszinte lenni, csak megcsalja a párját, annak háta mögött sunnyogva, ami undorító, és hányok az ilyenektől. Nem hinném, hogy ezzel egyedül vagyok. Ennél gusztustalanabb, gerinctelenebb dolog nem sok van, és nagyon megalázza ezzel a társát az illető. Legyen őszinte, és tisztességes. Csak ennyi. Szerintem nem nagy kérés.

Nem tudom sikerült-e felfogni a lényeget...Ha nem, akkor a te készülékedben van a hiba.

2016. jún. 17. 02:36
 24/31 anonim ***** válasza:
51%
Miért, miért? Mert pasi vagy.
2016. jún. 17. 18:55
 25/31 anonim ***** válasza:
47%
A nő meg nő, és majd dönt, hogy megtartja-e ezt a pasikát, vagy kivágja és szerez magának egy gerinces férfit. :)
2016. jún. 18. 00:10
 26/31 anonim ***** válasza:
48%

21-es vagyok.

Én is kb a legfontosabb dolognak tartom a hűséget, és nagyon kikészülnék, ha a párom megcsalna. De!

25 év... alatt nem volt soha még ilyen ( legalábbis gondolom az ez első és egyetlen ilyen), ezért HA ez csak egy egyszeri alkalom volt és kíváncsi volt, megbánta és többé nem tesz ilyet, mert már tudja, hogy nem éri meg, akkor MEGPRÓBÁLNÁM túltenni magam rajta. Nem tudom sikerülne-e az egómnak, de megpróbálnám minden esetre.

25 év az negyed évszázad, sokan úgy egy kalap alá veszik azzal, mintha csak pár hónap vagy év alatt történt volna és úgy írják le a kérdezőt... De sokunk még nem is volt pár évnél hosszabb kapcsolatban. Sokan meg sem érik a 20, 25 évet együtt. Ha addig semmi ilyen próbálkozása sem volt és nem ezen dolgozott hosszabb ideig, hogy fékre tudjon dugni, én mérlegelnék.

Sok párkapcsolatban több év után már a szex is kiveszik a kapcsolatból és ezért mennek félre vagy csak élnek egymás mellett tovább szex nélkül, vagy mennek szét épp emiatt.

Ha valóban nincs ilyen téren sem gond és minden másban jó a kapcsolat, tény, hogy összetörnék, ugyanakkor 25 évig hűséges emberről beszélünk, nem egy állandóan hazudozó csalósról.

Viszont oka biztos hogy volt, legyél őszinte magaddal, különben ha 25 évig nem mentél félre, most sem mentél volna, vagy már korábban is megtörtént volna. Valami biztos hiányzott, ezt neked kell tudnod, ha tényleg semmi és minden, még szexuális téren is rendben vagytok, akkor lehet hogy épp csak ennyire vágytál.

Legyél őszinte magaddal, hogy később is felmerül-e benned ez a vágy és lesz-e igényed hasonló helyzet iránt.

Ha nem, akkor van esély arra, hogy helyrehozd.

2016. jún. 18. 11:22
 27/31 anonim ***** válasza:
72%

Utolsó, ezzel csak az a baj, hogy az emberek bármit mondhatnak, te meg nem tudod megállapítni, hogy biztos igaz-e. Lehazudhatják a csillagot is az égről, hogy ők aztán sohha előtte, és sohha többé, és csak egyszer volt és áááá nem fűzte fél évig, csak 5 perccel előtte döntötte el... Aztán ki tudja mi az igaz.

Másrészt szerintem 25 év után megcsalni valakit még sokkal rosszabb mint kis idő után, mert ezzel 25 évet tesz tönkre, 25 év bizalmát és szeretetét rombolja le. Lehet itt megbocsájtásról beszélni meg 25 évről, de ki az az ember aki ezek után meg tudna bízni és el tudná felejteni? Szerintem 25 év után még fontosabb hogy ne alkudjon meg az ember, mert már nem olyan fiatal, nem tudja csak úgy megrázni magát, és nincs ideje olyan sokáig a boldogságát egyengetni, ezért megérdemel olyat akivel nem kell ilyen megalázó kompromisszumot kötni.

2016. jún. 18. 12:48
 28/31 anonim ***** válasza:
48%
Ugyan màr... Aki egyszer is képes ezt megtenni, hogy megcsal, az előbb utóbb újra meg fogja tenni.
2016. jún. 18. 19:44
 29/31 anonim ***** válasza:
9%

Miért mondanád el neki? Eszed legyen, felnőtt ember vagy! Ha meg olyan tökéletes lenne minden, ahogy bemagyarázod magadnak, akkor nem tudtad volna megtenni.

Valószínűleg ő is megcsalt már, és jó eséllyel többször is, mint te őt.

2016. jún. 20. 23:48
 30/31 anonim ***** válasza:
Jézusom!!! 25 éves házasok vagytok, ő a tökéletes feleség és anya, te pedig megcsaltad!? Nem ez az első, olvastam már sok ilyet, de hasonló eset a "Megcsaltam életem szerelmét" című kérdés. Istenem, mennyi gerinctelen ember van...
2016. júl. 30. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!