Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A feleségem tökéletes feleség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem tökéletes feleség, anya, szerető, én még is megcsaltam. Miért tettem?

Figyelt kérdés
25 éve vagyunk házasok, nála jobb feleséget, anyát, és szeretőt nem is kívánhatnék. Sose voltak gondjaink az ágyban, mindennel tökéletesen meg voltam elégedve. Akkor még is miért tehettem? Hogyan mondjam el neki? Nem szeretném se őt, se pedig a gyerekeimet elveszíteni...
2016. jún. 16. 14:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
mert hülye vagy... most meg sajnáltatod magad és kapaszkodót keresel. nézd meg a kopp-kopp c. filmet, youtube-on fenn van, érteni fogod...
2016. jún. 16. 15:59
 12/31 Blade Bone ***** válasza:
46%
Ennyit az őszínte kapcsolatokról... Ha van gyomrod hozzá, tartsd magadban. Én inkább elmondanám, és tepernék a bocsánatáért, mintsem hogy olyan tisztességes embernek gondoljanak a gyerekekkel együtt, amilyen nem vagyok.
2016. jún. 16. 16:01
 13/31 anonim ***** válasza:
85%
10-ből 9,9 esetre azt mondanám, mondja el az illető. de azt érzem a soraidbol, hogy a nejed egy mélyérzésű ember lehet, akit teljesen megtörhetne egy ilyen dolog. EMIATT ne mondd el, ne tedd rá ezt a terhet. Popper Péter mondta egy beszélgetésben, hogy azt tanácsolta egy pasinak, aki megcsalta a feleségét egy külföldi utján, hogy ne tegyen egy ilyen terhet másra,ez olyan, mintha a saját mázsás sulyod, amit neked kell cipelned, odadobnád az ő hátára, hogy cipelje ő. ez sztem az az eset, amikor ez a jobb megoldás.
2016. jún. 16. 16:01
 14/31 anonim ***** válasza:
54%

és mit csináltál?

Random leqrtál valakit vagy hosszasan fűztél egy ismerős nőt?

2016. jún. 16. 16:10
 15/31 anonim ***** válasza:
77%
Mert így döntöttél.Nem erőszakolt meg senki, hogy félre dugj.
2016. jún. 16. 16:44
 16/31 anonim ***** válasza:
40%

Ilyen vagy. Gerinctelen. Nyilván azért tetted, mert nem tiszteled és nem szereted a feleségedet. Mert ha szeretnéd, nem csaltad volna meg.

Gratulálok. Kidobtál 25 évet, és a feleséged bizalmát a kukába egy vagy több? numeráért. Mond meg neki, megérdemli hogy tudja, és ne éljen tovább együtt egy ilyen aljas emberrel, aki porig alázza.

Nem szeretnéd elveszíteni? Késő! Gondoltál volna erre az előtt, hogy valaki másba mártottad a farkad.

2016. jún. 16. 17:04
 17/31 anonim ***** válasza:
58%

"De azt soha nem értettem, hogy miért kéne elmondani egy megcsalást?? "

Miért? Azért mert az embernek joga van tudni kivel, milyen egy utolsó aljas hűtlen egyénnel él együtt, kivel fekszik le, kivel alszik. Undorodnék attól aki mással dugott, aztán jön haza hozzám, mintha mi sem történt volna.

Attól pedig méginkább hányni tudnék amikor valaki annyira gyáva féreg, hogy nem mondja el. Ha akkor nagy volt az arca a kérdezőnek amikor megcsalta a feleségét, akkor most is legyen nagy, és vállalja a tettei következményét, és mondja el.

Ha nem mondod el kérdező, az sunnyogás, és előbb vagy utóbb úgyis kiderül. Amit 2 ember tud, az már nem titok. Bármikor kiderülhet. És ugye gondolom nem egy öntudatlan csajt fektettél le, szóval ő maga is tud róla. És elmondhatja. Bármikor! Még ha esküdözik is, hogy nem teszi.

2016. jún. 16. 17:16
 18/31 anonim ***** válasza:
58%
16-17 Azért nem kell elmesélni az ilyet otthon, mert senkinek nem lesz jobb ettől, maximum a kérdezőnek pár pillanatig, ameddig még nem vágja hozzá valamelyik tányért az asszony. Viszont a feleség szenvedni fog, sajnos, mivel sok olyan korlátolt barom ember van, mint te, akinek a párkapcsolat csakis a másik ember birtoklásából áll és nagyjából ennyi, egy megcsalás súlyos lelki trauma is lehet a megcsalt félnek, mivel az ilyen véleményeket is hallja folyamatosan. A gyerekek szenvedni fognak, mert veszekedés lesz, akár válás, illetve nem tudják a helyén kezelni a hűtlenséget, már csak azért sem, mert ennek a megítélése igencsak változó a társadalmunkban. Én például nem tartom egy borzasztóan nagy dolognak, igaz még nem is csaltak meg. Az én házasságom nem arra épül, hogy mi egymással d.ughatunk csak, ha ennyiből állna már régen elváltam volna. Másnak meg ez a legfontosabb, és mint pl. te egy tök ismeretlen ember esetében is teljesen ki tudsz akadni, ha arról olvasol, hogy ő 1-szer megcsalta a feleségét.
2016. jún. 16. 17:36
 19/31 anonim ***** válasza:
68%
Én sem mondanám el, csak a lelkiismereteded akarod ezzel rendbetenni. Inkább őrlődj, és vedd ezt a büntetésnek, hogy mardos a lelkiismereted. Ha nem szándékozol többé megcsalni, és őszintén megbántad, akkor minek okoznál nekik is fájdalmat. Old csak meg egyedül magdban...40+F
2016. jún. 16. 17:57
 20/31 anonim ***** válasza:
49%

Annyira utálom ezeket a kérdéseket. Te voltál ott, te tudod megmondani, hogy miért tetted? Miért kellett egy olyan nőt megcsókolni, aki nem a feleséged - vagy ha nem azzal indult, akkor is hasonló kérdés. Mire gondoltál akkor? Miért nem jutott eszedbe, hogy ez a nő nem a feleséged?

Egyébként meg jobb ha te mondod neki, mintha a csajtól tudja meg...

2016. jún. 16. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!