Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem tökéletes feleség, anya, szerető, én még is megcsaltam. Miért tettem?
és mit csináltál?
Random leqrtál valakit vagy hosszasan fűztél egy ismerős nőt?
Ilyen vagy. Gerinctelen. Nyilván azért tetted, mert nem tiszteled és nem szereted a feleségedet. Mert ha szeretnéd, nem csaltad volna meg.
Gratulálok. Kidobtál 25 évet, és a feleséged bizalmát a kukába egy vagy több? numeráért. Mond meg neki, megérdemli hogy tudja, és ne éljen tovább együtt egy ilyen aljas emberrel, aki porig alázza.
Nem szeretnéd elveszíteni? Késő! Gondoltál volna erre az előtt, hogy valaki másba mártottad a farkad.
"De azt soha nem értettem, hogy miért kéne elmondani egy megcsalást?? "
Miért? Azért mert az embernek joga van tudni kivel, milyen egy utolsó aljas hűtlen egyénnel él együtt, kivel fekszik le, kivel alszik. Undorodnék attól aki mással dugott, aztán jön haza hozzám, mintha mi sem történt volna.
Attól pedig méginkább hányni tudnék amikor valaki annyira gyáva féreg, hogy nem mondja el. Ha akkor nagy volt az arca a kérdezőnek amikor megcsalta a feleségét, akkor most is legyen nagy, és vállalja a tettei következményét, és mondja el.
Ha nem mondod el kérdező, az sunnyogás, és előbb vagy utóbb úgyis kiderül. Amit 2 ember tud, az már nem titok. Bármikor kiderülhet. És ugye gondolom nem egy öntudatlan csajt fektettél le, szóval ő maga is tud róla. És elmondhatja. Bármikor! Még ha esküdözik is, hogy nem teszi.
Annyira utálom ezeket a kérdéseket. Te voltál ott, te tudod megmondani, hogy miért tetted? Miért kellett egy olyan nőt megcsókolni, aki nem a feleséged - vagy ha nem azzal indult, akkor is hasonló kérdés. Mire gondoltál akkor? Miért nem jutott eszedbe, hogy ez a nő nem a feleséged?
Egyébként meg jobb ha te mondod neki, mintha a csajtól tudja meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!