Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a baratnomet, Mit csinaljak?
Csaladi rendezvenyen voltunk(100-200fo) ,es estere mar majdnem mindenki reszeg volt.A noverevel mar regebb ota ereztem a szikrta,es igy ittasan megtortent aminek nem kellett volna ,hogy megtortenjen. Azzal fenyeget,hogy elmondja mi tortent mert a baratnom nem erdemel meg engem ,inkabb legyek vele,szerintem megbolondult telejesen. Mit szolnanak a szuleik?
Egyebkent en 20vagyok ,baratnom 21 a novere pedig 24eves.
Kerlek segitsetek valamit ,mert megorulok!
Ja szóval még elvárod, hogy a barátnőd helyett téged sajnáljunk? :D
Inkább szedd össze magad, és mondd el a barátnődnek, mert sokkal rosszabb ha a nővérétől tudja meg...
Mondd el a barátnődnek, joga van tudni! Főleg hogy a nővérével csaltad meg. Szintén joga van eldönteni hogy a jövőben akar-e egy ilyen emberrel lenni.
Azt nem teheted meg (gyakorlatilag igen, emberileg nem) hogy tagadsz mindent, titkolózol és semmit nem mondasz neki.
Én erre mindig csak azt mondom hogy gondolj bele a fordítottjába! A barátnőd összefekszik a bátyáddal. Jobb lenne azért ezt tudni nem?
Én kitaposnám a beled,Te féreg!
Remélem a csajod is ezt teszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!