Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szadam kérdése:
Elkovettem egy oriasi nagy hibat. Megcsaltam a baratnomet, es megtudta. Hogyan bizonyitsam be a baratnomnek, hogy ot szeretem?
Figyelt kérdés
Az egesz egy erdekes story, egy buliban leittuk magunkat a fiukkal es akkor felreleptem (a legosszabb az, hogy mar nem emleszem semmire. Abban se vagyok biztos hogy tortent-e valami;de mindenki mas azt mondja).2012. jún. 20. 20:04
1/12 anonim válasza:
Jó nagy balek vagy! Hát vannak olyanok, akik még ezek után visszafogadják a párukat, de ilyenkor már nagyon nehezen tudnak a másikban megbízni.
2/12 anonim válasza:
mit tartasz nagy hibának; hogy megtörtént, vagy hogy megtudta? ilyen esetben nehéz bizonygatni, hogy szereted, mert a megcsalás egyértelmű jel az ellenkezőjéről. számíts rá, hogy ha veled is marad, sem lesz a kapcsolat felhőtlen, mivel a bizalmával visszaéltél. azért szerintem kérdezz körbe, hogy nem csak szívatnak-e. tanulj a hibádból; máskor ne teremts lehetőséget megcsalásra, ergó ne idd le magad.
3/12 A kérdező kommentje:
haat...ez nagyon sokat segitett...nezd ha tudnad milyen hulye helyzet az egesz talan megertened
2012. jún. 20. 20:08
4/12 anonim válasza:
Nos, remélem tanultál ebből az esetből. Mert ezt most nagyon megszívtad
5/12 A kérdező kommentje:
hidd el,hogy nagyon megbantam ha egyaltalan megcsaltam-e,de a legjobban azt,hogy ittam
2012. jún. 20. 20:12
6/12 anonim válasza:
Hát szerintem ha nem emlékszel semmire, akkor nem lehet, hogy megtörtént. A lány mit mond? Amíg nincs meg a partner, addig nem is lehet igaz a sztori, a "barataid" szivatnak.
Honnan "tudta meg" a barátnőd ezt, ha még Te sem tudtál róla?:)
7/12 anonim válasza:
először tényleg kérdezz körbe, nyomozd ki, ki volt/lehetett a lány. volt, hogy ilyennel szórakoztak haverok. próbáld bizonyítani a barátnődnek, hogy nem történt meg (ha tényleg nem történt meg, ne hazudj). ha megtörtént és visszafogad, nagyon kell majd teperned és olyannal is bizonyítanod, hogy pl nem iszol ennyit.
8/12 anonim válasza:
Kérdező! Ha valóban ennyire bánod, akkor egyszerűen mondd el ezt így a barátnődnek. Egy őszinte megbánást nem lehet visszautasítani. Majd most te is legalább meglátod, hogy tényleg szerete-e annyira hogy megbocsásson neked. És elnézést az előző ironikus szövekért >_<
9/12 anonim válasza:
Hát ha ebből a kapcsolatból még lesz valami, akkor a lány tényleg nagyon szerethet, de viszont ne számíts arra hogy ugyanúgy megfog benned bízni mint az elején.
10/12 anonim válasza:
"leittuk magunkat a fiukkal" - mert k*baszott mérték az nincs..szánalmas ez van VISELD A KÖVETKEZMÉNYÉT....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!