Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjem. Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés
sziasztok.28N vagyok a férjem 36 éves. 5 éve vagyunk házasok. de az utóbbi idöben valami nem működik köztünk. fél éve nem feküdtünk le egymással,és a legfurcsább az hogy nem szoktunk vitázni.a munkahelyemen van egy pasi(32) aki nagyon nyomul és ez nagyon tetszik.4hete volt egy buli a munkahelyen és ott volt ő is jól érezte magát mindenki. megcsókolt és én viszonoztam. 2 hete lefeküdtem vele mert nem bírtam már tovább.azt akarja hogy váljak el.és én nem tudom mit csináljak.a férjem még csak nem is próbálkozik közeledni felém.segítsetek.miért nem közeledik felém a férjem??
2010. máj. 2. 13:11
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Hallottál már olyanról,hogy kommunikáció :S?
2010. máj. 2. 13:18
 2/28 anonim ***** válasza:
Cumi lesz
2010. máj. 2. 13:20
 3/28 A kérdező kommentje:
normális válaszokat szeretnék.köszönöm
2010. máj. 2. 13:23
 4/28 anonim ***** válasza:
Szerintem válj el a férjedtől és légy boldog azzal a másik fiúval.
2010. máj. 2. 13:23
 5/28 anonim ***** válasza:
annyira szánalmas ez az oldal már .. minden sz.rt megkérdeznek már, honnan tudjuk hogy miért nem akar lefeküdni már veled a férjed, miért nem közeledik, talán beszélni kell vele, ha meg megcsaltad akkor vállald k9vetkezményeit és ne itt várj segítséget. Mi az hogy mit kezdj ezzel a helyzettel? mire gondolsz? mit kne kezdeni? hagyd e el a férjed ezért a férfiért vagy nem ? mi a kérdés? ahogy érzed
2010. máj. 2. 13:24
 6/28 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem gaz, ha ennyire fiatalok vagytok, es mar nem szexeltek. Szerintem is valj el es legy boldog a masik ferfival. Mellesleg erdekes, h egy ennyi idos pasi nem akar szexelni, szerintem Te egy vonzo no vagy. Nem lehet, hogy o is megcsal? Beszelni kene ertelmesen, es ha van ra mod, bekesen elvalni es boldognak lenni valaki massal.

Ja, es sztem ne legyen lelkiismeretfurdalasod!

Csok.

26/L

2010. máj. 2. 13:26
 7/28 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy hiányolod a közeledését, hogy neked ez így nem jó. Kérdezd meg, hogy mi baja. Semmi esetre se szólj neki a félrelépésről (esetleges válás esetén nagyon rosszul járnál). Nem árt letisztázni magadban, hogy a 32 éves férfi iránt mit érzel, ne azért válj el, mert ő kéri, hanem azért, mert úgy érzed a férjeddel már nem fog működni, és vele sokkal boldogabb lennél.
2010. máj. 2. 13:27
 8/28 anonim ***** válasza:

Drakulálok!

Fél éves válságban van a házasságod,nem beszéled meg a férjeddel,megcsalod ,erre idejössz picsogni,hogy mi legyen?Ismeretlen tizen-huszonévesektől kérded,hogy mi legyen a kapcsolatoddal?szerintem kösd fel magad.

2010. máj. 2. 13:28
 9/28 anonim ***** válasza:
Csak egy ötlet, mi lett volna ha beszéltetek volna erről? Bár ezzel már késő. Előbb kellett volna észbekapnod. Jól felforgattad az életedet. Sajnálom a férjedet.
2010. máj. 2. 13:29
 10/28 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy nincs másik nő a dologban mert elmegy dolgozni utána hazajön és leül a tv elé. néha elmegy a haverokkal de semmi több.
2010. máj. 2. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!