Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem. Mit kezdjek ezzel a helyzettel?
Komolyan mondom sajnalom, h nehanyan milyen tahok es milyen bunkosagokat irnak! en megertelek, hogy szereted a ferjed, de azt is megertem, hogy megcsaltad.. azert irtad ide a kerdest mert neha ha csak a fontos informaciok allnak rendelkezesre akkor idegenek vilagosabban meglathatjak a lenyeget es esetleg hasznos informaciot adnak.
Szerintem beszelj a ferjeddel, h neked ez igy nem jo. Ne emlitsd a megcsalast. Meg veletlenul se. (Meg lehet kovezni le lehet pontozni, de ez az en velemenyem). Eloszor beszeljetek, mondjad neki h ez igy nem jo mert nem erzed magad nonek mellette... aztan adj valamennyi idot magatoknak, nezd meg h mi tortenik. Ha valtoztat, akkor rendben. Ha nem valtoztat, akkor meg ne legyel megszokasbol es kenyelmessegbol valakivel, akivel nem illetek egymashoz. Meg fiatal vagy, gyerek sincs...
Sok sikert, szerintem a ferjed egy unalmas frater, csereld le ha nem valtoztat.
Puszi
Persze, szereted ot, de nem vagy bele szerelmes, csak az evek soran osszecsiszolodtatok bizonyos dolgokban (hat nem a szexben mint lathatjuk...) es a ragaszkodas miatt gondolod h szereted... Szerintem.
Fiatal vagy es biztos vonzo, keress olyant aki hozzad illik, es legyetek nagyon boldogok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!