Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjem. Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés
sziasztok.28N vagyok a férjem 36 éves. 5 éve vagyunk házasok. de az utóbbi idöben valami nem működik köztünk. fél éve nem feküdtünk le egymással,és a legfurcsább az hogy nem szoktunk vitázni.a munkahelyemen van egy pasi(32) aki nagyon nyomul és ez nagyon tetszik.4hete volt egy buli a munkahelyen és ott volt ő is jól érezte magát mindenki. megcsókolt és én viszonoztam. 2 hete lefeküdtem vele mert nem bírtam már tovább.azt akarja hogy váljak el.és én nem tudom mit csináljak.a férjem még csak nem is próbálkozik közeledni felém.segítsetek.miért nem közeledik felém a férjem??
2010. máj. 2. 13:11
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
meg is bántam meg nem is. szükségem volt valakire. mert a férjem nem csinált semmit.a férjemre jobban vágyom
2010. máj. 2. 14:35
 22/28 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom sajnalom, h nehanyan milyen tahok es milyen bunkosagokat irnak! en megertelek, hogy szereted a ferjed, de azt is megertem, hogy megcsaltad.. azert irtad ide a kerdest mert neha ha csak a fontos informaciok allnak rendelkezesre akkor idegenek vilagosabban meglathatjak a lenyeget es esetleg hasznos informaciot adnak.

Szerintem beszelj a ferjeddel, h neked ez igy nem jo. Ne emlitsd a megcsalast. Meg veletlenul se. (Meg lehet kovezni le lehet pontozni, de ez az en velemenyem). Eloszor beszeljetek, mondjad neki h ez igy nem jo mert nem erzed magad nonek mellette... aztan adj valamennyi idot magatoknak, nezd meg h mi tortenik. Ha valtoztat, akkor rendben. Ha nem valtoztat, akkor meg ne legyel megszokasbol es kenyelmessegbol valakivel, akivel nem illetek egymashoz. Meg fiatal vagy, gyerek sincs...

Sok sikert, szerintem a ferjed egy unalmas frater, csereld le ha nem valtoztat.

Puszi

2010. máj. 2. 15:12
 23/28 anonim ***** válasza:
63%
Ja persze,ha egy nő csalja meg a férjét ilyen okokból,az teljesen érthető,és megbocsátható dolog! De ellenkező esetben ha a férfi nem kap meg valamit szexuálisan a nőtől,és ezt másnál keresi,akkor az már egy utolsó ro.hadék! Nem gondoljátok ti nők,hogy ez már egy kicsit sok,amit itt műveltek?! Azt hiszitek nektek ilyen esetben több jogotok van a megcsalásra,és még el is várjátok,hogy meg legyen bocsátva! Holott pedig a férfit felpofoznátok,megaláznátok,és kidobnátok! Hát azért térjetek már észhez!
2010. máj. 2. 15:22
 24/28 A kérdező kommentje:
megpróbálok beszélni vele utoljára ha nem lesz változás el fogok válni tőle.
2010. máj. 2. 15:33
 25/28 A kérdező kommentje:
de attól még szeretem őt
2010. máj. 2. 15:39
 26/28 anonim ***** válasza:
szánalmas vagy, már elnézést... akkor nem csaltad volna meg, ha szeretnéd... vagy a nőknél ez nem így megy? elég szar gondolkodásmóduk van ezek szerint...
2010. máj. 2. 18:01
 27/28 anonim ***** válasza:

Persze, szereted ot, de nem vagy bele szerelmes, csak az evek soran osszecsiszolodtatok bizonyos dolgokban (hat nem a szexben mint lathatjuk...) es a ragaszkodas miatt gondolod h szereted... Szerintem.

Fiatal vagy es biztos vonzo, keress olyant aki hozzad illik, es legyetek nagyon boldogok :)

2010. máj. 2. 21:09
 28/28 anonim ***** válasza:
Fiatal, és gyökér
2010. máj. 3. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!