Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a férjem. Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés
sziasztok.28N vagyok a férjem 36 éves. 5 éve vagyunk házasok. de az utóbbi idöben valami nem működik köztünk. fél éve nem feküdtünk le egymással,és a legfurcsább az hogy nem szoktunk vitázni.a munkahelyemen van egy pasi(32) aki nagyon nyomul és ez nagyon tetszik.4hete volt egy buli a munkahelyen és ott volt ő is jól érezte magát mindenki. megcsókolt és én viszonoztam. 2 hete lefeküdtem vele mert nem bírtam már tovább.azt akarja hogy váljak el.és én nem tudom mit csináljak.a férjem még csak nem is próbálkozik közeledni felém.segítsetek.miért nem közeledik felém a férjem??
2010. máj. 2. 13:11
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
próbáltam már beszélni vele de azt mondta minden rendben van
2010. máj. 2. 13:31
 12/28 anonim ***** válasza:

mit érzel a férjed iránt?

van gyerek?milyen a vagyonközösség?

ha nincs gyerek,és nem szereted elválhatsz...

2010. máj. 2. 13:36
 13/28 anonim ***** válasza:
Szerintem őszíntén mond el neki,mi a bajod és ,ha jól reagál akkor mond el neki mit tettél és miért.Ezt sosem értettem a nőkben.Úhh nem figyel rám eléggé a férjem..megcsalom bosszúból...és még a pasik olyanok mi?Valószínűleg azért nem feküdt le veled mert valami gond van köztetek.Tudod mi az?
2010. máj. 2. 13:41
 14/28 A kérdező kommentje:
vannak érzéseim iránta. nincs gyerek. vagyonmegosztással lennének próblémák.
2010. máj. 2. 13:41
 15/28 A kérdező kommentje:
nem tudom mi az.mert nem mondja el.
2010. máj. 2. 13:43
 16/28 anonim ***** válasza:
ha éreznél iránta valamit akkor,ha oda jutsz egy másikkal nem fogsz lefeküdni vele,mert eszedbe jut a férjed.De nálad ez nem történt mrg gondolom.
2010. máj. 2. 13:44
 17/28 anonim ***** válasza:

na ha nincs gyerek, addíg örülj! A gyerek szokott a legnagyobb szopás lenni!

Szerintem először is gondold végig hogy mit jelent a férjed neked. szereted? Már nem? mit vársz tőle? mit adsz neki? szerintem ezt gondold végig.

Ha fontos még neked, akkor gondolkodj el, ülj le vele, és mondd el neki hogy fontos számodra, de úgy látod nem működik a kapcsolatotok, és nem szeretnéd az elkövetkezendő 50 évet így leélni, mert nincs értelme. Neked társ kell, és nem csak egy formális, hanem egy valódi. Úgyhogy mondja el hogy mi baja, és rendbehozhatjátok a dolgokat. Ha erre nem hajlandó, válj el.

Szerintem ne mondd el neki hogy megcsaltad, mert amit nem tud az nem fáj, lehet h totál összetörnéd vele. Nem biztos hogy megérdemli.

Ugyanakkor az is fontos, hogy minden kapcsolatban van lent és fent. A másik srác, lehet hogy csak fellángolás. Neked is, neki is. Lehet hogy ha elválsz, utána jártok két hétig és kidob. Ezt is gondold át.

A vagyonmegosztás: előtte neked volt több pénzed vagy neki? Ha neki, nem gond, mondj le arról amit jogosnak érzel. Ha neked, akkor gondold át azt, hogy amit a szüleidtől kaptál-örököltél, az nem mindíg 50-50 ben osztódik, asszem ez kb 15-20 évig van így. Emiatt viszont (még mielőtt bármi mást tennél) beszélj ügyvéddel, én nem vagyok jogász, csak így tudom.

És még egy fontos dolog: Ne éld le az életed valakivel csak mert kényelmes!

2010. máj. 2. 13:59
 18/28 anonim ***** válasza:
te hülye vagy... fél évig nem dugtok, és nem beszélitek meg? egy házasságban 1 hónap is sok már, nem igaz, hogy ilyen sötét emberek léteznek... lehet, hogy a férjed is hibás, de te ugyanolyan hülye vagy, sőt még egy szemét is, hogy aztán meg megcsalod... annyira szánalmas az ilyen... hihetetlen...
2010. máj. 2. 14:18
 19/28 anonim ***** válasza:
gyökér oldal, tele gyökér emberekkel, gyökér kérdésekkel. a te problémád is pont ilyen
2010. máj. 2. 14:20
 20/28 anonim ***** válasza:

Még most is vágysz arra a másik férfira, vagy megbántad és szeretnéd helyrehozni a férjeddel az egészet?

Beszélnetek kellene, mindenképpen. Valld be neki, amit csináltál...Nagyon nem szép dolog, de megértelek.

Bár már korábban meg kellett volna beszélnetek a gondjaitokat.

2010. máj. 2. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!