Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam ezzel a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam ezzel a párom szerintetek? (többi lent)

Figyelt kérdés

szerintetek megcsalásnak számít, ha a barátnőm mellett fél éve barátkozom egy lánnyal? még sosem találkoztunk élőben, neten át beszélgetünk, de lelkileg közel kerültünk egymáshoz.

neki el tudtam mondani, hogy boldogtalan vagyok a párom oldalán, hogy sokszor vagyok feszült, mert nehezen viselem el a párom dolgait, hogy hiányzik az életemből a szerelem, a szex, valódi intimitás.

ezzel a lánnyal mindent meg tudok beszélni, és ő is velem.

bele tudnék szeretni, és azt mondta, ő is megszeretett, de semmi nem történt, hiszen nem is találkoztunk még.

ez szerintetek megcsalás a párom irányába?

2016. aug. 31. 18:06
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
85%

Teljes mértékig egyet értek az 5ös válaszolóval.

Teljesen mindegy, minek tekinted ezt, először azzal kéne foglalkoznod, ami körülvesz. Még pedig egy halott vagy haldokló kapcsolat. Szóval ahelyett, hogy a másik lánykával foglalkozz, foglalkozz pároddal, a kapcsolatotokkal, legalább addig, amíg szakítasz, ha már rendbehozni nem akarod, mert akkor már tettél volna érte, aminek nincs nyoma a leírásodban.

2016. aug. 31. 18:31
 12/47 A kérdező kommentje:

az a baj még, hogy asszem kapcsolatfüggő vagyok, vagyis nem szeretek egyedül lenni, ha szakítanánk, azt nehezen viselném, pláne, hogy nem biztos, hogy hamar összejönne egy másik kapcsolat.

ez a lány, akivel neten beszélgetek, elég független típus, most a karrierjére koncentrál, bár tudna szeretni, de nem akar most kapcsolatot, és arra biztat, maradjak a párom mellett.

2016. aug. 31. 18:32
 13/47 anonim ***** válasza:
84%

Jó, de mi értelme fenntartani? Semmi.

6 év az 6 év. Elkönyveled tapasztalatként, ennyi.

Szigorúan véve nem megcsalás, amit csinálsz, hiszen "nem történt semmi", de azért ha jobban megnézzük, mégiscsak árulás, hiszen a kapcsolati problémákat felnőtt ember nem idegenekkel beszéli meg (leszámítva a pszichológusát, gyóntatópapját stb.). Tehát mondjuk ha amúgy működne a kapcsolatod, akkor a barátnőd helyében joggal érezném árulásnak, hogy nem velem beszéled meg, mit vagy miben kéne változtatnunk.

Mivel a te fejedben már zajlik a kapcsolat eltemetése és meggyászolása, érdemes lenne lassan tényleg beszélni vele és lezárni...

2016. aug. 31. 18:32
 14/47 anonim ***** válasza:
92%
Önzően rabolod a barátnőd idejét is...elveszed a lehetőséget tőle, hogy találjon olyat, akinek nincs szüksége más nőre mellette...
2016. aug. 31. 18:40
 15/47 anonim ***** válasza:
83%

Ez konkrétan nem megcsalás, de undorító, hogy másikkal ismerkedsz, neki panaszkodsz miközben még kapcsolatban élsz. Tudod van egy olyan dolog, hogy ha boldogtalan vagy, rosszul érzed magad, de ennek ellenére mégsem lépsz ki a kapcsolatból, akkor nem szenvedsz eléggé!

Ha én ezt megtudnám a barátnőd helyében, kidobnálak de sürgősen. És nem feltétlenül azért mert beszélgetsz valaki mással a neten. Hanem azért mert nap mint nap a csajod szemébe hazudsz. Nem vagy boldog, de azért vele maradsz és a kényelmes kapcsolatból keresel másikat. Gusztustalan!

Az, hogy x ideje együtt vagy vele, nem kifogás. Ha nem tudjátok megoldani a gondjaitokat, akkor le kell zárni. Vele szemben is ez a tisztességes, és saját magaddal szemben is. Még mindketten megtalálhatnátok a párotokat külön-külön, ehelyett egy semmilyen, párkapcsolatnak nem nevezhető langyos fosban dagonyáztok.

A gerinces emberek őszinték a párjukkal. Akkor is, ha úgy érzik nem boldogok, és be akarják fejezni. Nem fog magától megoldódni a dolog, neked kellene végre tököt növeszteni, és lépni!

2016. aug. 31. 19:48
 16/47 anonim ***** válasza:
81%
Hát en annak venném...sosem értem az ilyet hogy mit ripakodik valaki itt egy tök ismeretlennek akivel meg nem is találkozott hogy igy ugy rossz a kapcsolata, ahelyett hogy tenne valamit?!! Beszéld meg a baratnoddel a gondjaidat vagy hagyd ott ha ennyire nem kell mar, de ne sirjal mar egy másik lánynak akit meg életedben nem lattal, lehet nem is nő....XD
2016. aug. 31. 20:31
 17/47 anonim ***** válasza:
79%

nálunk volt ilyen, a párom elkezdett beszélgetni facen egy lánnyal. nem volt semmi intim, de beszéltek a kapcsolatunkról és a problémákról. elárulva éreztem magam, amikor kiderült. de ott nem is tartott hónapokig a beszélgetés...

nem megcsalás technikailag, de nem is korrekt a barátnőddel szemben sem. a csajjal akivel beszélgetsz meg szintén elrontod az esélyeidet(biztos nem akar így járni, mint a mostani barátnőd,hogy később idegeneknek tárgyalod ki stb)

2016. aug. 31. 21:42
 18/47 anonim ***** válasza:
84%
biztosan kihajítanálak.
2016. aug. 31. 22:08
 19/47 A kérdező kommentje:

szerettem volna ezzel a netes lánnyal összejönni, de ő világossá tette, h. nem akar belerondítani a kapcsolatomba.

2 szék között a padlón vagyok: párommal nem jó, a lánnyal, akihez közöm is lenne, meg nem akar összejönni.

2016. aug. 31. 22:53
 20/47 anonim ***** válasza:
83%

Bakker, ezt a lányt még nem is láttad élőben!

Ha már felismerted, hogy kapcsolatfüggő vagy, nem gondolod, hogy valamit kezdened kéne ezzel a problémával, és remek lehetőség lenne most egy kicsit magadban lenni, magad mögött hagyni a lezárt kapcsolatot? Aztán pár hónap vagy fél év múlva, ha már rendezted a magad életét, akár meg is keresheted ezt a lányt...

2016. aug. 31. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!