Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, jól döntöttem?
Feleségemel 7 éve vagyunk házasok,34 évesek vagyunk mind a ketten van egy 5 éves kislányunk.
Szóval eddig azt hittem minden rendben.Jó munkahelyem van,jól élünk,boldogok voltunk.Viszont kiderült,hogy megcsalt az egyik munkatarsával.
Tipikus alfahím...izmos,jól öltözött stb.
Én kicsit nagydarab vagyok,de mindigis ilyen voltam,már a megismerkedésünknél is.
A kislányunknak az oviban volt szülői,azt mondta hogy neki tovább kell bent maradni a munkahelyen csak későn jön majd.Mondtam,hogy ok befejeztem a munkát és elmentem én a szülőire,haza vittem a gyereket sőt még kettem főztünk is,hogy ha haza jön akkor legyen neki is meleg étel vacsorára.De mint kiderült,nem a munkahelyén volt,hanem ezzel a fickóval egy hotelben.
Az egyik közös barátunk felismerte az autóját és pár napra rá mikor találkoztunk kérdezte tőlem,hogy miért voltunk hotelben????Gondolhatjátok milyen ciki volt...
Na de a lényeg,hogy aznap este rákérdeztem és egy ideig tagadta de végül bevallotta,hogy megcsalt.Nem is először...ez már a 3.alkalom volt.Én persze kiakadtam ,kiabáltam és elküldtem a francba.Kicsi kellett ahoz,hogy megüssem de végül nem tettem meg.
Cuccait kidobáltam és kidobtam a házból.A gyereket direkt a nagyszülőkhöz vittem ,hogy ha idáig fajulna a dolog akkor ne lássa.
Ez 3 napja volt,azóta egyfolytában hív ,könyörög azt mondja hogy szeret.És hogy a kislanyunk és én vagyok a legfontosabb számara.De én elakarok válni ,a megcsalás számomra nem megbocsájtható.
Azért nem akarok vele maradni,hogy a gyerek ne lásson minket külön.Nem lenne értelme úgy gondolom, együtt lenni így,hogy nem érzem azt már mint rég,nem vagyok mellette boldog.
Szerintetek?
28-as
Elhiheted,hogy a gyerek a legfontosabb számomra,neki akarok jót.De nem fogok együtt maradni az anyjával úgy ,hogy nem szeretem és nem tudok benne megbízni.Szerintem nem lenne értelme így együtt lenni.
Milyen anya egyébként?Figyelj,szereti a gyereket ebben biztos vagyok.De nem mondanám a legodafigyelőbb anyának.
A gyerek is velem szeret lenni inkább.És én sosem mondtam neki olyat,hogy ne szeresse az anyját.Egyszerüen hozzám jobban ragaszkodik és nem szeret annyira az anyjával lenni.
Nem létezik ilyen??? :) Akkor nem létezem.
Akár hiszed akár nem az első randi óta minden nap kap 1 szál rózsát.A fél vagyonom rózsára költöttem...majd mondom a bíróságon :)
Az meg ,hogy nem akarta a szexet velem...persze néha fáradt,nincs kedve hozzá stb. De ez nem párszor volt,az utóbbi 2 hónapban pedig egy kezemen megtudom számolni hányszor voltunk együtt.
Köszönöm a válaszod és az előzőeknek is :)
29-es
Én próbáltam közeledni de ő nem akarta..
Mindig is nőként tekintettem rá és 10 év után is azt mondtam,hogy ő a legszebb nő a számomra.
30-as.
Már megszokom ,hogy én leszek a hibás.
33-as
Ha csak egyszer feküdtek volna le akkor azt mondom,hogy ok baklövés,akkor sem bocsajtanék meg az igaz..de ők 3x feküdtek le(ennyit vallot be)mielőtt kiderült volna.
3x pedig.....
34-35
Kicsi a világ tényleg :(
Mi így jártunk..
37-es
Ezt mondom én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!