Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, jól döntöttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, jól döntöttem?

Figyelt kérdés

Feleségemel 7 éve vagyunk házasok,34 évesek vagyunk mind a ketten van egy 5 éves kislányunk.

Szóval eddig azt hittem minden rendben.Jó munkahelyem van,jól élünk,boldogok voltunk.Viszont kiderült,hogy megcsalt az egyik munkatarsával.

Tipikus alfahím...izmos,jól öltözött stb.

Én kicsit nagydarab vagyok,de mindigis ilyen voltam,már a megismerkedésünknél is.

A kislányunknak az oviban volt szülői,azt mondta hogy neki tovább kell bent maradni a munkahelyen csak későn jön majd.Mondtam,hogy ok befejeztem a munkát és elmentem én a szülőire,haza vittem a gyereket sőt még kettem főztünk is,hogy ha haza jön akkor legyen neki is meleg étel vacsorára.De mint kiderült,nem a munkahelyén volt,hanem ezzel a fickóval egy hotelben.

Az egyik közös barátunk felismerte az autóját és pár napra rá mikor találkoztunk kérdezte tőlem,hogy miért voltunk hotelben????Gondolhatjátok milyen ciki volt...

Na de a lényeg,hogy aznap este rákérdeztem és egy ideig tagadta de végül bevallotta,hogy megcsalt.Nem is először...ez már a 3.alkalom volt.Én persze kiakadtam ,kiabáltam és elküldtem a francba.Kicsi kellett ahoz,hogy megüssem de végül nem tettem meg.

Cuccait kidobáltam és kidobtam a házból.A gyereket direkt a nagyszülőkhöz vittem ,hogy ha idáig fajulna a dolog akkor ne lássa.

Ez 3 napja volt,azóta egyfolytában hív ,könyörög azt mondja hogy szeret.És hogy a kislanyunk és én vagyok a legfontosabb számara.De én elakarok válni ,a megcsalás számomra nem megbocsájtható.

Azért nem akarok vele maradni,hogy a gyerek ne lásson minket külön.Nem lenne értelme úgy gondolom, együtt lenni így,hogy nem érzem azt már mint rég,nem vagyok mellette boldog.

Szerintetek?

2015. nov. 17. 20:47
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

28-as

Elhiheted,hogy a gyerek a legfontosabb számomra,neki akarok jót.De nem fogok együtt maradni az anyjával úgy ,hogy nem szeretem és nem tudok benne megbízni.Szerintem nem lenne értelme így együtt lenni.

Milyen anya egyébként?Figyelj,szereti a gyereket ebben biztos vagyok.De nem mondanám a legodafigyelőbb anyának.

A gyerek is velem szeret lenni inkább.És én sosem mondtam neki olyat,hogy ne szeresse az anyját.Egyszerüen hozzám jobban ragaszkodik és nem szeret annyira az anyjával lenni.

Nem létezik ilyen??? :) Akkor nem létezem.

Akár hiszed akár nem az első randi óta minden nap kap 1 szál rózsát.A fél vagyonom rózsára költöttem...majd mondom a bíróságon :)

Az meg ,hogy nem akarta a szexet velem...persze néha fáradt,nincs kedve hozzá stb. De ez nem párszor volt,az utóbbi 2 hónapban pedig egy kezemen megtudom számolni hányszor voltunk együtt.

Köszönöm a válaszod és az előzőeknek is :)

2015. nov. 18. 20:05
 32/39 A kérdező kommentje:

29-es

Én próbáltam közeledni de ő nem akarta..

Mindig is nőként tekintettem rá és 10 év után is azt mondtam,hogy ő a legszebb nő a számomra.

30-as.

Már megszokom ,hogy én leszek a hibás.

2015. nov. 18. 20:11
 33/39 anonim ***** válasza:
0%
Adj neki egy esélyt. Ne gyaluld le az életeteket egy baklövés miatt.
2015. nov. 18. 23:55
 34/39 anonim ***** válasza:
Barátom! Mintha az én történetemet írtad volna le szóról szóra! Minden stimmel! Csak egy kicsit fiatalabbak vagyunk mi is és a gyerek is. Viszont a megcsalások száma is 1-el tödd. Amikor megtudtam azt hittem belehalok! és még most is néha! de higadt fejjel nézve a dolgokat én is elhanyagoltam. persze ez nem mentség de elég sokat rásegített a nemtörődömségem. Nyilván ez a része Mindenkinek más. Mindenki máshogy látja de mi most ott tartunk hogy jobban magtudunk beszélni dolgokat mint valaha. Őszinték vagyunk egymáshoz és hiszem hogy jobb lesz. A pasijával.minden kapcsolatot megszakított. Talán még annyi a különbség hogy a pénzemért nem lehet velem mert az nincs! Dönts belátásod szerint ezt neked kell tudnod! Akárhogy is legyen kívánom hogy legyél boldog! Ez hihetetlen hogy mennyire ugyanaz a szitu.
2015. nov. 19. 02:19
 35/39 Kovács István09 ***** válasza:
Kicsi a világ. Velem is majdnem ez történt. Tudom nem szép, de alázd meg, megérdemli. Tudja meg milyen az mikor semmibe sem veszik az embert. Szerintem nincs jövőtök már ez nem a menthető kategória. Ha akarsz dumálni írj privátban.
2015. nov. 19. 15:29
 36/39 A kérdező kommentje:

33-as

Ha csak egyszer feküdtek volna le akkor azt mondom,hogy ok baklövés,akkor sem bocsajtanék meg az igaz..de ők 3x feküdtek le(ennyit vallot be)mielőtt kiderült volna.

3x pedig.....

34-35

Kicsi a világ tényleg :(

Mi így jártunk..

2015. nov. 19. 20:43
 37/39 anonim ***** válasza:
Sorozatban ment félre, erre nincs bocsánat!
2015. nov. 19. 22:16
 38/39 A kérdező kommentje:

37-es

Ezt mondom én.

2015. nov. 19. 22:56
 39/39 anonim ***** válasza:
Igen, jól döntöttél.
2015. nov. 28. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!