Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a barátnőm megcsalt mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátnőm megcsalt mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mármint sírva könyörög hogy bocsássak meg neki, mert nagyon szeret, persze nem bocsájtottam meg neki, nem engedi a büszkeségem. Leírom mi történt.

Előttem lévő pasija megcsókolta a kapcsolatunk elején, de akkor kapott akkora tökön térdelést, hogy majdnem sírt.És most fellépés után megcsókolták egymást az öltözőbe. Na én nagyon szeretem, de most én akartam megütni az ex pasiját. Volt bennem annyi tartás hogy nem tettem meg.

1,5 éve szakítottak, mi 11 hónapja vagyunk együtt, de nagyon szeretem.

De nem bírok megbocsátani neki, egyszerűen hányingerem van, hogy akármikor megteheti megint. Én soha nem csaltam meg senkit, inkább kidobtam.Mondhatnám azt hogy annyira szeretem, legjobban mint a régi barátnőm, de nem szeretem annyira, nagyon szeretem, de őt jobban szerettem.(családi okok miatt külföldre visszaköltöztek).

Ti megbocsájtanátok neki? Rövid mondandóban képzeld bele magad.

Azon gondolkodom, hogyha fordítva megcsinálom ugyan ezt, megbocsátana-e nekem.

2015. aug. 25. 22:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Felejtos a baratnod. Jobb minel elobb szakitani vele mint kesobb
2015. aug. 25. 22:16
 2/28 anonim ***** válasza:
31%
A kapcsolat elején,mikor kapott egyet,én visszakézből olyat adtam volna,hogy ezt a kérdést nem tudtad volna kiírni,mert nem lett volna mivel.
2015. aug. 25. 22:19
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

2: Miért? Kapcsolatban levő lányt megcsókolni az oké?

Kérdező: Nem fogadnám vissza.

2015. aug. 25. 22:26
 4/28 anonim ***** válasza:
0%
3-as,például azért,mert aki egy csók miatt bever egy nőnek,az számomra nem különb egy állatnál,mivel ezt máshogy is le lehet rendezni,a kérdést feltevő még nem érett meg agyilag hogy a társadalom tagja legyen,ennyi,le lehet pontozni.
2015. aug. 25. 22:30
 5/28 A kérdező kommentje:

Mond már el ki ütött meg kit.

Csak én nem értem? Hol olvasol ilyet?

2015. aug. 25. 22:34
 6/28 A kérdező kommentje:

Értelmezd már a kérdést újra, légy szíves!

"Előttem lévő pasija megcsókolta a kapcsolatunk elején, de akkor kapott akkora tökön térdelést"

Szóval most nem derül ki ki-t térdelt tökön, de lehet következtetni, csak 70+ IQ kell hozzá.

"Na én nagyon szeretem, de most én akartam megütni az ex pasiját."

Szóval... Ha jól értelmezem, szerinted az expasija a barátnőm és őt akartam megütni.

2015. aug. 25. 22:37
 7/28 anonim ***** válasza:
4: Te valamit félreértettél.
2015. aug. 25. 22:37
 8/28 anonim ***** válasza:
30%
Bocs,félreolvastam,azt hittem a barátnőd kapott egy térdelést :D
2015. aug. 25. 22:39
 9/28 anonim ***** válasza:
22%
Az IQ-t meg jobb ha hagyod szerintem,mert ha olyan okos lennél akkor nem itt kérnél tanácsot,miközben ez egy tök egyszerű dolog.
2015. aug. 25. 22:41
 10/28 A kérdező kommentje:

Én is bocsánatot kérek, kicsit felkaptam a vizet.

De napok óta nem aludtam semmit, mert rajta gondolkodom...

Lassan megőrülök, de tényleg.

2015. aug. 25. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!